У столиці на проспектах Перемоги та Академіка Палладіна обмежено рух транспорту

udai

 

Столична Державтоінспекція звертає увагу водіїв на те, що наразі тривають роботи з реконструкції шляхопроводу на перетині проспектів Перемоги - Академіка Палладіна - Великої кільцевої дороги, що у Святошинському районі міста. Про це «Конфліктам і законам» повідомили у прес-службі УДАІ Києва.


Зважаючи на це, у період з 05 липня по 30 вересня 2013 року, буде частково перекрито рух автотранспорту на наступних ділянках:

- проспект Перемоги (на шляхопроводі) в напрямку Житомира, обмеження діють з 05 липня  по 15 серпня 2013;

-  проспект Перемоги (на шляхопроводі) в напрямку центра міста з 15 серпня по 30 вересня 2013;

- проспект Академіка Палладіна (під шляхопроводом) в напрямку Жулянського шляхопроводу з 25 липня по 05 вересня 2013;

- проспект Академіка Палладіна (під шляхопроводом) в напрямку Біличанського шляхопроводу з 05 по 25 липня та з 05 по 30 вересня 2013року.

Зверніть увагу! Рух автотранспорту буде організовано по зустрічних смугах з залишенням для проїзду по дві смуги в кожному напрямку.

Рекомендовані шляхи об`їзду:

- рух в напрямку м. Гостомеля: проспект Перемоги - бул. Академіка Вернадського - проспект Академіка Палладіна;

- рух в напрямку м. Житомира: проспект Перемоги - бул. Академіка Вернадського - вул. Уборевича - вул. Чорнобильська - автодорога М-06 (Київ-Чоп);

- рух з Житомирського напрямку в напрямку м. Одеси: Стоянка - Гореничі -  Вишневе - Гнатів Велика кільцева дорога міста Києва;

- рух з Одеського напрямку в напрямку м. Гостомеля: Велика кільцева дорога - вул. Жмеринська - вул. Святошинська - проспект Перемоги - бул. Академіка Вернадського - проспект Академіка Палладіна;

- рух з Гостомельського напрямку в напрямку м. Одеси: м.Бородянка - м. Макарів - М-06 (Київ - Чоп) - м. Фастів - м.Б. Церкава - М-05 (Київ-Одеса).

Державтоінспекція міста Києва просить автомобілістів з розумінням поставитися до тимчасових незручностей, планувати свої маршрути з урахуванням зазначених обмежень та дотриманням Правил дорожнього руху.



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

В ночь на сегодняшний день противник нанес авиационный удар по Украине с применением 3 крылатых ракет и одной противорадиолокационной ракеты

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.