Міліція спробує розігнати врадіївський мітинг біля МВС

rozignaty miting

 
Лідер всеукраїнського комітету «НАСТУП» Руслан Секела заявляє, що правоохоронні органи спробують розігнати мітинг проти міліцейського свавілля під будівлею Міністерства внутрішніх справ України в Києві, який запланували провести мітингувальники з Врадіївки. Про це «Конфліктам і законам» повідомили у прес-службі ВК «НАСТУП».


«У нас є інформація, що завтра міліція спробує не допустити проведення мітингу під МВС, тому я звертають до кожного прийти та підтримати учасників акції та гуртом виступити проти банди, що заволоділа нашою країною» - заявив Секела.

Також Секела додав, що Захарченко навмисне пішов у відпустку, щоб не нести відповідальності за події, котрі розвиватимуться на завтрашньому мітингу.

Раніше повідомлялося, що учасники мітингу передадуть свої вимоги керівництву МВС. Зокрема, мітингувальники вимагають відставки міністра внутрішніх справ Віталія Захарченка, переатестації усіх працівників правоохоронних органів і притягнення до відповідальності міліціонерів, причетних до порушень закону та прав громадян.

Нагадаємо, завтра об 11 годині, учасники пішої ходи з Врадіївки проведуть мітинг проти міліцейського свавілля під стінами МВС України.



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Этой ночью рашисты провели 10-часовую «шахедную» атаку по Украине - всего 13 «шахедов» было выпущено противником, все 13 БпЛА сбиты силами ПВО

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.