Подробиці ДТП за участі семи авто на мосту Патона

m patona

 
Вчора, 8 серпня, на мосту ім. Патона трапилась масштабна дорожня пригода. Тут одразу було пошкоджено сім транспортних засобів: Mersedes-benz Sprinter, Subar Forester, Renault Koleos, Toyota Rav, Citroen Berlingo, Dacia Logan, МАЗ.


Як повідомили «Конфліктам і законам» у прес-службі УДАІ Києва, за попередніми даними події тут розвивались таким чином. Спочатку у автобус МАЗ з пасажирами, що рухався в напрямку Ленінградської площі по дотичній вдарився в Toyota Rav. Автобус зупинився, а легковик продовжив рух вперед і зупинився трохи попереду. Карета швидкої допомоги однієї з приватних клінік, яка рухалась в напрямку Дружби народів, зупинилась. В цей час Renault, що прямував у тому ж напрямку, на повному ходу врізався у Toyota Rav. Потім сталось зіткнення з автомобілем Subar, який завдав незначних пошкоджень швидкій. Втім, у якій послідовності все це трапилось  стане відомо згодом після завершення розслідування.

Але незаперечним лишається факт того, що Renault, врізавшись у Toyota Rav, посунув її назад на достатньо велику відстань. І в результаті цього некерована Toyota Rav зіткнулась і пошкодила Citroen, а той вдарився в Dacia.

Зараз, поки розпочато розслідування, неможна стверджувати, що послужило причиною цієї пригоди. Однак однозначно можна визнавати, що деякі водії були неуважними. Цей чинник і призвів до того, що було травмовано троє людей - водій Toyota Rav та водій і пасажир Renault, а також завдано значних матеріальних збитків.

Розпочато розслідування цієї пригоди.


m patona2



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

За прошедшие сутки на линии фронта произошло 68 боевых столкновений, враг нанес 2 ракетных и 64 авиационных удара, 75 раз обстрелял из РСЗО

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.