В столиці працівники ДАІ перевіряють роботу пасажироперевізників. За місяць виявлено більше 800 порушень законодавства

pasagiro perevezennya

 
Пасажирські перевезення, особливо у літній період, знаходяться під пильним оком працівників ДАІ, адже безпека під час перевезення громадян – основний аспект якісного надання послуг. Так, під час перевірок, які тривали майже місяць, починаючи з 16 липня, інспектори столичної ДАІ оглянули більше 2000 автобусів. Не обійшлося без порушень законодавства. Інспектори ДАІ виявили 168 технічно несправних автобусів, а 37 взагалі зняли з маршрутів. А все через порушення правил перевезень і поганий технічний стан. Найпоширеніші порушення - несправні зовнішні світлові прилади (61), рульове управління (20), невідповідність (несправність) шин та коліс – 44, встановлення додаткових місць для сидіння - 24.Про це «Конфліктам і законам» повідомили у прес-службі УДАІ Києва.


Під час проведення профілактичних заходів «Перевізник-2013» працівниками ДАІ лише за останній місяць задокументовано більше 800 порушень законодавства, допущених водіями автобусів. Найбільш численні порушення - це перевищення встановленої швидкості руху – 59 випадків, перевезення пасажирів понад встановлену кількість - 56, порушення правил зупинки і стоянки - 8. А відхилення від визначеного маршруту руху - взагалі розповсюджений вид порушення, які допускають водії, що перевозять пасажирів, виявлено 393 факти.

За цей час перевірено 32 суб’єкти господарювання, які надають послуги з перевезення пасажирів автотранспортом на підставі виданих ліцензій. На керівників підприємств співробітники ДАІ склали 40 адміністративних протоколів. Крім того,  видано 44 приписи Державтоінспекції посадовим особам автогосподарств, щодо усунення виявлених недоліків.

Заступник начальника управління Державтоінспекції в місті Києві Ігор Опанасенко, який безпосередньо контролює хід проведення профілактичних заходів, зауважив: – Такі перевірки – надзвичайно важливі і потрібні, оскільки дисциплінують водіїв, аби вони дотримувалися Правил дорожнього руху. Таким чином ми робимо усе, аби уникнути випадків скоєння дорожньо-транспортних пригод за участю маршрутних транспортних засобів, і тим самим зберігаємо здоров’я та життя пасажирів та інших учасників дорожнього руху. Робота у цьому напрямку продовжується, адже вона сприяє зменшенню правопорушень на столичних дорогах.



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Этой ночью рашисты провели 10-часовую «шахедную» атаку по Украине - всего 13 «шахедов» было выпущено противником, все 13 БпЛА сбиты силами ПВО

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.