В столиці виявлено три раніше викрадених автомобілі

udai

 
Вчора, 14 серпня, співробітники ДАІ у Подільському та Голосіївському районах виявили 3 раніше викрадених автомобілі. Про це «Конфліктам і законам» повідомили у прес-службі управління Державної автоінспекції (УДАІ) міста Києва.


Так, у Подільському районі за порушення правил дорожнього руху інспектори ДАІ зупинили  автомобіль «SEAT Alhambra». При перевірці було встановлено, що транспортний засіб значиться у розшуку по базі «Інтерпол». Також на Подолі виявили ще одну автівку марки «БАЗ», що значилась у розшуку з липня 2013 року. Того ж дня, у Голосіївському районі інспектори полку ДПС ДАІ  зупинили автомобіль «Ауді А6». Під час перевірки з’ясувалося, що водій керував транспортним засобом, який розшукується. Автівкою у 2012 році заволоділи шахрайським шляхом. Для подальшого з’ясування всіх обставин водіїв доставили до райуправліннь міліції.

Крім того, працівники столичної ДАІ виявили 14 автомобілів, що знаходились у розшуку.

За 14 серпня співробітниками столичної ДАІ виявлено 766 порушень Правил дорожнього руху. Одним з найбільш розповсюджених порушень залишається перевищення швидкості – 405 відхилень від правил. За невиконання вимог дорожніх знаків та розмітки до відповідальності притягнуто – 78 водіїв, без необхідних документів керували автіками – 26, порушення правил проїзду перехресть – 43. За керування транспортним засобом в стані алкогольного сп’яніння відсторонено від керування – 42 водії. Крім того, виявлено 14 пішоходів-порушників.

За добу в столиці було зареєстровано 6 ДТП (серед них 1 за участю неповнолітнього пішохода), в яких 6 осіб отримали травми. Столична Державтоінспекція звертається до водіїв - будьте уважні при проїзді пішохідних переходів і в місцях можливої появи людей. Заздалегідь знижуйте швидкість, не об'їжджайте транспорт, який зупинився перед «зеброю», зупиніться і пропустіть пішоходів, які переходять дорогу. Так, минулої доби, за порушення правил проїзду пішохідних переходів до відповідальності притягнуто 29 водіїв.


Незаконні заволодіння автотранспортом: Дніпровський район мотоцикл «QINGQI QM 125», н.з. АА6615АА, 2008 р.в., чорного кольору; Дарницький район мотоцикл «ZONGSHEN ZS 250GS», н.з. АА0312АВ, 2011 р.в., синій; Солом’янський район а/м «Лексус RX 350», н.з. АА8118СІ, 2013 р.в., білий. Прийнято міри розшуку.

До уваги водіїв! В столиці до 16 серпня проводиться комплекс профілактичних заходів «Митний контроль». Співробітники ДАІ звертають особливу увагу на правомірність експлуатації транспортних засобів на вулично-дорожній мережі, а також виявлення та припинення фактів незаконного перебування на території України транспортних засобів іноземної реєстрації та порушення їх водіями правил митного режиму. Також триває операція «Перевізник-2013».

Столична ДАІ звертається до учасників дорожнього руху з проханням надавати інформацію на телефон ДАІ Києва 483-70-64 (багатоканальний, працює цілодобово) у випадках виникнення конфліктних ситуацій на дорозі, а також у всіх випадках, коли ДАІ може надати допомогу.



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

За прошедшие сутки на линии фронта произошло 68 боевых столкновений, враг нанес 2 ракетных и 64 авиационных удара, 75 раз обстрелял из РСЗО

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.