У столиці за минулу добу відсторонено від керування 41 водія напідпитку

udai

 
За 15 серпня співробітники столичної ДАІ виявили 823 порушення Правил дорожнього руху. Одним з найбільш розповсюджених порушень залишається перевищення швидкості – 438 відхилень від правил. За невиконання вимог дорожніх знаків та розмітки до відповідальності притягнуто – 91 водія, без необхідних документів керували автіками – 31, порушення правил проїзду перехресть – 39. За керування транспортним засобом в стані алкогольного сп’яніння відсторонено від керування – 41 водія. Крім того, виявлено 21 пішохода-порушника. Про це «Конфліктам і законам» повідомили у прес-службі УДАІ Києва.


За минулу добу в столиці було зареєстровано 6 ДТП, в яких 1 особа (пішохід) загинула та 6 - отримали травми. Столична Державтоінспекція звертається до водіїв - будьте уважні при проїзді пішохідних переходів і в місцях можливої появи людей. Заздалегідь знижуйте швидкість, не об'їжджайте транспорт, який зупинився перед «зеброю», зупиніться і пропустіть пішоходів, які переходять дорогу. Так, минулої доби, за порушення правил проїзду пішохідних переходів до відповідальності притягнуто 38 водіїв.

Незаконні заволодіння автотранспортом: Дніпровський район автомобіль «Volkswagen Caddy», н.з. ВК1746АХ, 2002 р.в., білого кольору; автомобіль «Honda Civic4D», н.з. АА8551МС, 2008 р.в., сірий; а/м «Toyota Land Cruiser150VX»,  номерний знак АА8852КІ,2011 року випуску, чорний; Подільський район а/м «Volkswagen Touareg», н.з. СВ3565АІ, 2007 р.в., чорний. Прийнято міри розшуку.

Вчора, співробітники ДАІ у Дарницькому районі виявили раніше викрадений автомобіль «Chevrolet Lacetti». З’ясувалося, що автівкою  13 серпня нинішнього року на вулиці Лісній, заволоділи шахрайським шляхом. Крім того, працівники столичної  ДАІ виявили 12 автомобілів, що знаходились у розшуку.

До уваги водіїв! Столична Державтоінспекція інформує, що 18 серпня            о 19 годині 30 хвилин на НСК "Олімпійський" відбудеться футбольний матч 6-го туру чемпіонату Прем’єр- Ліги України сезону 2013/2014 між ФК «Динамо» (Київ)- ФК «Таврія» (Сімферополь).

З метою забезпечення безпеки дорожнього руху транспорту та пішоходів, зокрема вільного пересування вболівальників до НСК "Олімпійський", Державтоінспекція звертається до водіїв з проханням не залишати транспорт з порушенням правил, а також з 8 години ранку не паркувати автотранспорт на тротуарах вулиць Фізкультури, Велика Васильківська, Жилянській, Шота Руставелі, Саксаганського та Еспланадній.

Державтоінспекція радить і водіям і пішоходам бути обачними, неухильно дотримуватись сигналів регулювальників, вимог дорожніх знаків, і передусім тимчасово встановлених.

В столиці триває операція «Перевізник-2013». Лише за добу інспектори ДАІ виявили 63 порушення ПДР з боку водіїв  пасажироперевізників.

Столична ДАІ звертається до учасників дорожнього руху з проханням надавати інформацію на телефон ДАІ Києва 483-70-64 (багатоканальний, працює цілодобово) у випадках виникнення конфліктних ситуацій на дорозі, а також у всіх випадках, коли ДАІ може надати допомогу.



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

В ночь на сегодняшний день противник нанес авиационный удар по Украине с применением 3 крылатых ракет и одной противорадиолокационной ракеты

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.