Комісія Київради просить прокуратуру перевірити всі без виключення парковки в столиці

parkovki perevirka

 
З відповідним проханням до столичної прокуратури звернувся голова постійної комісії Київради з питань правопорядку, регламенту та депутатської етики Віталій Павлик. Про це «Конфліктам і законам» повідомили у прес-службі прокуратури Києва.


«В умовах надзвичайної ситуації із відсутністю в бюджеті міста необхідних коштів для фінансування реконструкції та ремонту автодоріг, об’єктів транспортної та соціальної інфраструктури, недонадходження відповідних коштів – є критичним», - зауважив голова комісії.

Звертаючись до прокурора міста, він висловив особисте припущення, що наразі виявлена лише незначна частина порушень, які мають місце у цій сфері.

Представник Київради офіційно звернувся до прокуратури столиці щодо необхідності проведення перевірок усіх без винятку паркувальних майданчиків м. Києва на предмет відповідності їх діяльності вимогам закону та повноти виконання власниками автостоянок фінансових зобов’язань перед територіальної громадою.

Як повідомлялося, у поточному році прокуратура м. Києва виявила близько 60 паркмайданчиків, які працюють з грубими порушеннями. Встановлено, що внаслідок їх функціонування бюджет столиці щомісяця недотримує майже 17 млн гривень податків. За результатами перевірок прокуратура Києва вже пред’явила до суду 17 позовів щодо розірвання договорів між КП «Київтранспарксервіс» та суб’єктами господарювання, які експлуатують паркувальні майданчики без належних правових підстав.

Перевірки тривають.



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Этой ночью рашисты провели 10-часовую «шахедную» атаку по Украине - всего 13 «шахедов» было выпущено противником, все 13 БпЛА сбиты силами ПВО

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.