Двох столичних міліціонерів затримано за збут амфетаміну наркозалежним

mvs03 03 2012

 
У ході спільної операції, проведеної слідчим управлінням прокуратури Києва та СБУ, двох працівників київської обласної міліції викрито на зловживанні службовим становищем та незаконному збуті психотропних речовин. Про це «Конфліктам і законам» повідомили у прес-службі прокуратури Києва.


Так, 27-річний дільничний інспектор Бородянського райуправління міліції Київської області, діючи у злочинній змові зі своїм керівником, безоплатно збував психотропні речовини наркозалежним в обмін на інформацію про розповсюджувачів наркотиків.

Правоохоронців було затримано під час передачі наркотиків громадянину, яка відбулася неподалік від будівлі райвідділу міліції у м. Бородянка.

За вказаним фактом столична прокуратура розпочала кримінальне провадження за ч. 1 ст. 307 КК України (незаконний збут наркотичних засобів та психотропних речовин), ч. 3 ст. 364 КК України (зловживання владою або службовим становищем).

Наразі міліціонерам повідомлено про підозру у вчиненні вказаних кримінальних правопорушень та обрано міру запобіжного заходу.

Досудове розслідування триває.



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Заява спікера Джонсона нарешті підкріплена його рішучістю винести на голосування 60 мільярдів доларів допомоги від США Україні

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.