За фактом самоуправства у ТЦ «Глобус» відкрито кримінальне провадження

tc globus

 

Органами столичної прокуратури відкрито кримінальне провадження за зверненням інвесторів ТЦ «Глобус» про спробу рейдерського захоплення адміністративних приміщень торговельного центру. Про це «Конфліктам і законам» повідомили у прес-службі прокуратури Києва.


Так, за твердженнями заявників, 21-22 вересня невстановлені особи виламали двері та проникли до адміністративного корпусу ТЦ «Глобус», що знаходиться на Майдані Незалежності, вимагаючи передати їм управління установою.

Відомості про подію внесено до ЄРДР за ст.194 КК України (Самоуправство) та ст. 356 КК України (Умисне знищення або пошкодження майна).

Проведення досудового розслідування доручено Печерському райуправлінню міліції, його хід перебуває на контролі прокуратури.



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

В ночь на сегодняшний день противник нанес авиационный удар по Украине с применением 3 крылатых ракет и одной противорадиолокационной ракеты

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.