Палатний: Від Асоціації з ЄС українська молодь лише виграє

molod

 
У разі підписання Україною Угоди про асоціацію з Європейським союзом державна молодіжна політика стане більш збалансованою та передбачатиме ряд позитивних змін для української молоді. Про це заявив народний депутат від партії «УДАР», голова парламентського комітету з питань сім’ї, молодіжної політики, спорту та туризму Артур Палатний під час зустрічі з лідерами всеукраїнських молодіжних громадських організацій, повідомляють «Конфлікти і закони» з посиланням на пре-службу партії «УДАР».


«Переваги від підписання цього документу для української молоді є очевидними. По-перше, освіта в Україні стане більш якісною, оскільки Угода про асоціацію передбачає реформування освітньої галузі за європейськими зразками. По-друге, стане доступнішою освіта за кордоном, при цьому українські дипломи визнаватимуться роботодавцями країн ЄС. А головне – молодим фахівцям не потрібно буде виїжджати за кордон для самореалізації, це стане можливим і в Україні», - зазначив він.

За словами Палатного, ще однією перевагою євроінтеграції України стане те, що молодому поколінню простіше буде знайти роботу. Європейський досвід впровадження змін в освіті та економіці сприятиме збільшенню в Україні кількості та якості робочих місць з гідними умовами праці.

«Щорічно 93 тисячі українських випускників після завершення навчання не можуть працевлаштуватися за фахом, а понад 200 тисяч молодих людей перебувають на обліку державної служби зайнятості як безробітні. За рахунок проведення економічних реформ, які є обов’язковою умовою підписання угоди з ЄС, зросте кількість прибуткових підприємств, а відповідно – нових робочих місць з конкурентними зарплатами, зокрема й для молоді», - сказав народний депутат.

Голова Комітету ВРУ з питань сім’ї, молодіжної політики, спорту та туризму зауважив, що нинішній стан державної молодіжної політики характеризується досить серйозними проблемами, про які з року в рік багато говорять, але які фактично так і не вирішуються.

«Подальше ігнорування проблем молоді може призвести до небажаних результатів. Сьогодні більше 50% молодих українців готові виїжджати на роботу за кордон. Ця ситуація вимагає конкретних дій, тому і партія «УДАР», і профільний парламентський комітет закликає молодіжні організації подавати свої пропозиції та законопроекти і спільно працювати над вдосконаленням молодіжної політики у державі», - наголосив Артур Палатний.



Коментарі

  +0 #1 Кирылл 2 окт. 2013 г., 16:20:36
Вот как раз и на малограммотных статья и рассчитана,а выступи с ней перед теми,у кого есть высшее образование-слабо? Молодёжь всё переварит,лучше бы навели порядок в интернет-форумах,на улицах,в местах массового нахождения молодёжи-для них чем громче заматериться,от души крикнуть,оскорбить как друг друга,так и людей почтенного возраста-это в порядке вещей,для самоопределения...ах,да-Ваши ведь дети не матерятся,а откуда они о матерках знают если учились с рождения на "еуропейцев" в колледжах и спецшколах,но там учат их тоже далеко не правильным манерам...

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Этой ночью рашисты провели 10-часовую «шахедную» атаку по Украине - всего 13 «шахедов» было выпущено противником, все 13 БпЛА сбиты силами ПВО

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.