У Києві розпочався Національний тиждень безпеки дорожнього руху

udai

 
В столиці з 11 по 17 листопада, як і по всій державі, проходить Національний тиждень безпеки дорожнього руху. В рамках Тижня проводитимуться зустрічі з громадськістю, наукові і практичні конференції, круглі столи, присвячені безпеці на дорогах.


Про це «Конфліктам і законам» повідомили у прес-службі УДАІ Києва.

Також триватимуть цільові профілактичні заходи під умовними назвами «П’яний за кермом - злочинець», «Безпечна швидкість» та «Пішохід!», які матимуть на меті, насамперед, привернути увагу суспільства до необхідності забезпечення безпеки руху. Інспектори ДАІ приділятимуть більше уваги пішоходам-порушникам, а також проведуть бесіди з водіями, які не надають переваги в русі пішоходам. Особливий контроль здійснюватиметься на пішохідних переходах біля навчальних закладів.

«Це вже четверта масштабна акція, яка проходить під егідою ООН, - говорить начальник столичної Державтоінспекції Анатолій Курінний. Основна мета заходів, які проходять протягом цього тижня - попередження аварійності на шляхах. Цього року вдалося не лише стримати зростання аварійності на автошляхах столиці, а й забезпечити позитивну динаміку зниження кількості автопригод, загиблих і травмованих у них людей.

Працівники столичної Державтоінспекції і надалі планують проводити аналогічні заходи з однією метою: щоб люди замислились – порушення правил дорожнього руху, як правило, призводить до трагічних наслідків, і всім потрібно бути дисциплінованими та законослухняними учасниками дорожнього руху.



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Вчера поздно вечером враг атаковал многострадальный Харьков. Также в 7 часов утра были нанесені ракетные ударі по Одессе и предместью города Сумы

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.