Олександр Данилюк заявив, що Ігор Луценко та Соболєв злили Євромайдан

evromaydan berkut

 

ГР «Спільна справа» звертається до всіх учасників Євромайдану із закликом будь-що продовжити наш протест. Ми залишаємось та вимагаємо відставки Президента януковича та уряду Азарова. Ми розуміємо, що діючий оргкомітет узурпував всю владу на майдані.


Ті люди, котрі починали Євромайдан, сьогодні не допускаються до сцени, їм навіть не дають слова. І так звані «організатори» в особах Євгена Соболєва та Ігоря Луценка готуються до того, щоб злити Євромайдан.

Для чого вони оприлюднили план «Б», суть якого полягає в розпорошенні людей по Україні та розтягненні людей в живий ланцюг, адже зрозуміло, що людей не вистачить. Вже сьогодні зрозуміло, що така акція є безперспективною, оскільки саме підписання угоди з ЄС повністю провалене януковичем.

Ми знаємо, що Євромайданом через Луценка та Соболєва керує група Сергія Льовочкіна, котра профінансувала дорогий звук та обладнання. Також знаємо, що «організаторам» Луценку та Соболєву пообіцяли прохідні місця в Київраду у списку «УДАРу». Тому закликаємо не піддаватися на провокації про розпуск та продовжити Євромайдан з єдиною вимогою - імпічмент Президента януковича.

Голова ГР «Спільна справа» О. Данилюк

Олександр Данилюк: Ми не поширювали інформації «про злив Майдану»
 
Декілька годин тому більшість ЗМІ, і «Конфлікти і закони», отримали на пошту інформацію начебто від ГР «Спільна справа», в якій було висунуто звинувачення у бік Ігоря Луценка та Єгора Соболєва. Розсилка прийшла з адреси, що належить, або дуже схожа, на електронну пошту, з якої відбувається офіційна розсилка.
 
Проте, як зазначив Олександр Данилюк, жодної подібної інформації ГР не розсилало, а тому поширена інформація є неправдивою. Він зазначив, що, дійсно, на Майдані багато провокаторів, і вони говорили про це, проте жодних прізвищ не називали.
 
Також Олександр зазначив, що жодних претензій до Ігоря Луценка висувати не можна, оскільки ця людина стоїть на захисті інтересів мирних протестів. Щодо Єгора Соболєва, він зауважив, що той дещо узурпував мікрофон на Майдані, але з цього приводу треба задавати питання безпосередньо Єгору.
 
«Конфлікти і закони» вибачаються перед читачами за поширену до цього інформацію, але, зважаючи на те, що вона надійшла з пошти, схожої на адресу ГР «Спільна справа», то ніхто не запідозрив провокації…


Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Этой ночью рашисты провели 10-часовую «шахедную» атаку по Украине - всего 13 «шахедов» было выпущено противником, все 13 БпЛА сбиты силами ПВО

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.