Опівночі перед київським Майданом виступили два брати Клички

dva klichka

 

Ми дотиснемо владу і змінимо життя в країні, незалежно від того, скільки часу нам доведеться стояти. Про це заявив лідер «УДАРу» Віталій Кличко виступаючи опівночі на сцені Майдану, повідомляють «Конфлікти і закони» з посиланням на прес-службу партії «УДАР».


«Можливо, нам потрібно буде стояти тут ніч, можливо, - дві, тиждень чи місяць, але ми дотиснемо чинну владу і змінимо життя в країні. Ми зруйнуємо чинну систему. Поляки змогли, чехи змогли, словаки змогли, і ми, українці, також зможемо», - сказав Віталій Кличко.

Він також зазначив, що відсьогодні кордони Майдану розширилися і кількість активістів збільшилася.

«Наш майдан вже розширився. Зараз на Печерську біля адміністративних будівель перебувають з мирним пікетом наші хлопці. І стоятимуть там всю ніч. Ми робитимемо все, щоби Янукович почув наші вимоги. І ми переможемо», - зазначив лідер «УДАРу».

Підтримати мітингувальників вночі прийшов разом з Віталієм Кличком і його брат Володимир.

«Доброго вечора, Євромайдане! Навіть не Євромайдан, а євроквартал, тому що площа наших демонстрацій стала більша, нас стало більше. Тому, що ми віримо в себе і віримо в нашу країну», - сказав Володимир. - В нас вірять. В нас вірить Європа. Дуже скоро ви переконаєтесь, що за Україною спостерігає весь світ і підтримує її. Нам треба простояти цю ніч і нікуди не піти. І ми будемо тут стояти всі наступні ночі, до кінця, до перемоги», - зазначив Володимир Кличко.



Коментарі

  +0 #1 григорий 8 дек. 2013 г., 23:21:11
rшаги,которые нужно предпринять:президент не призначает и не рекомендует ВР ни судей,ни глав СБУ,МВД и генпрокуратуры.Кандидатов на эти посады подают комитеты ВР и голосуются на конкурснвх засадах в раде.Вместе с кандидатами голосуются их заместители,которые идут вместе с соискателями(по 5 замов)Полная люстрация всех).Анвлогично презентуются и на конкурсных засадах голосуются областные органы.Губернаторов призначает не президент,а происходят выборы на местах(в областях)Их подают комитеты ВР и голосуют так же,как и силовики.(с заступниками на конкурсных засадах).Уставы внутренней службы и армейский выбросить,как советские,где служащие,дающие клятву народу-подчиняются на закону,а своим командирам.-Принять "этику государственной службы" где родственники (кумовья включительно)не имеют право работать в подчинении и не имеют родственников ,имеющих судимость.-это для начала.Если принимается-могу предложить дальнейшие шаги
  -2 #2 Артур 8 дек. 2013 г., 23:47:27
Уезжайте в свою германию, грамотеи! Вспомнили об Украине, когда президентством запахло! :-x

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Вчера поздно вечером враг атаковал многострадальный Харьков. Также в 7 часов утра были нанесені ракетные ударі по Одессе и предместью города Сумы

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.