Бійці внутрішніх військ очепили Майдан. З ними спілкується Кличко і закликає всіх терміново прийти на Майдан

vv hreschatik

 

Бійці внутрішніх військ очепили Майдан Незалежності з боку вулиці Михайлівської та Костьольної. До бійців прийшов поспілкуватися лідер «УДАРу» Віталій Кличко. Він закликав бійців не виконувати злочинні накази, повідомили «Конфліктам і законам» у прес-службі партії «УДАР».


«Ви такі ж громадяни, як ті, що стоять на Майдані. Закликаю не виконувати злочинні накази. Тут стоять мирні люди з мирним протестом, тут немає бойовиків, тут немає людей, які прийшли порушувати закон», - сказав Кличко.

Після спілкування з бійцями внутрішніх військ Віталій Кличко закликав всіх терміново прийти на Майдан Незалежності.

За словами Кличка, очеплення Майдану бійцями внутрішніх військ - психологічний тиск на мітингувальників. Він нагадав, що вчора учасники акції протесту заблокували вулиці урядового кварталу, виставивши блокпости, а сьогодні внутрішні війська очепили Майдан. Перекриті станції метро Хрещатик, Майдан Незалежності та Театральна.

«Влада намагається психологічно тиснути і злякати нас, але люди не збираються йти і будуть стояти. Ми закликаємо всіх терміново прибути на Майдан. Чим більше нас тут буде, тим швидше ми зірвемо плани влади. Я закликаю всіх прийти на Майдан Незалежності», - сказав Віталій Кличко.

Також Лідер «УДАРу» Віталій Кличко вимагає від міністра внутрішніх справ Захарченка пояснити, з якою метою і бійці яких внутрішніх військ очепили з усіх боків мирних мітингувальників на Майдані Незалежності.


«На Майдані стоять мирні люди, які прийшли відстоювати свої права. Охороняти їх не треба. Якщо влада збирається влаштувати провокації, то дуже не раджу їй цього робити», - сказав Кличко.

Учасники акції протесту не розходяться і кажуть, що їх не залякають.

spilkuetsya klichko



Коментарі

  +0 #1 Вася 9 дек. 2013 г., 12:23:18
Фашистам треба ще повчитися у Партіі Регіонів, як " зачистки" проводити! У них фюрер кращий: ліліПутін із своїми ублюдками весь Кавказ пройшов, досвіду набрався.... Але тут, в "якійсь Україні" ВОНО і здохне, бо нема сили більшої, ніж НАРОДНА! Господь Бог сильніший лише. Господи , лиши нас на одиниці з ЧУМОЮ 20-21 століття! Все ім буде враховано: і 13.000.000.00 украінціві, і Придністров'я, і Грузія, і літак Качинського ... " Письменникам" на Луб'янці глаза на очі повилазять дивлячись, як з їхнього сценарію на кіно і мультфільма не вийшло! Командирам МВД Украіни: Геббельс Азаров НІКОЛИ не скаже, що то він віддавав злочинні накази - за все у відповіді лишитеся ви! Розверніть щити і кишки на 180 градусів і ...не робіть нічого, МИ САМІ справимося! ВОГНЕМ І МЕЧЕМ !!!

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Этой ночью рашисты провели 10-часовую «шахедную» атаку по Украине - всего 13 «шахедов» было выпущено противником, все 13 БпЛА сбиты силами ПВО

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.