Палатний: Режим януковича втратив свою легітимність в Україні та світі

palatniy yanukovich

 

Спроба силового розгону Майдану і направлення спецпідрозділів МВС проти мирних демонстрантів – останній аргумент чинної влади. Про це заявив заступник голови партії «УДАР», народний депутат України Артур Палатний, повідомили «Конфліктам і законам» у прес-службі партії «УДАР».


Депутат зауважив, що влада брутально примушує правоохоронців іти на штурм мирних громадян, залякувати людей кримінальними справами, проте силовики поступово починають усвідомлювати, що спротив українського народу є набагато сильнішим і масштабнішим.

«Влада розгублена і перебуває у стані паніки. Переконаний, невдовзі настане той момент, коли подальша демонстрація сили не матиме сенсу, оскільки рядові правоохоронці будуть масово відмовлятися виконувати злочинні накази влади і припинять насилля. Щиро вражений згуртованістю громадян у відстоюванні своїх прав і свобод та висловлюю свою подяку киянам, народним депутатам, журналістам – усім тим, хто вдень і вночі захищає Майдан та виборює своє право на краще життя», - зазначив Артур Палатний.

За словами політика, дії нинішньої влади відкрито засуджують дипломати Європи і США, які обіцяють адекватно реагувати на будь-які недемократичні та протиправні кроки українських чиновників. «Це означає, що режим януковича втратив свою легітимність серед українських громадян та міжнародної спільноти і впевнено рухається до застосування проти себе персональних санкцій», - впевнений народний депутат.

Артур Палатний наголосив, що для виходу із політичної кризи, яку своїми безглуздими діями спровокувала владна вертикаль, президент янукович повинен нарешті почути голос народу і негайно виконати першочергові вимоги – звільнити усіх затриманих мітингувальників, притягти до відповідальності винних за побиття людей та відправити увесь склад уряду у відставку.



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Этой ночью рашисты провели 10-часовую «шахедную» атаку по Украине - всего 13 «шахедов» было выпущено противником, все 13 БпЛА сбиты силами ПВО

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.