Влада планує відрізати Україну від світу та зв’язку. Мабуть, вирішила фізично знищити Київ

internet svyaz22

 
Деякі ЗМІ почали розповсюджувати інформацію з посиланням на Фейсбук, що влада планує тимчасове відключення всіх станцій стільникового зв'язку, інтернет-шлюзів і точок доступу, а також усіх теле-радіо-каналів, крім «Першого національного» і « Першої програми радіо».


«Щойно з надійних рук прийшла копія листа до інтернет-провайдерів, операторів мобільного зв'язку, розповсюджувачам ТБ і радіо-контенту. У зв'язку з можливим введенням надзвичайного стану в державі з 24.01.2014 року, нагадуємо: за законом про надзвичайний стан необхідно підготувати до тимчасового відключення всі станції стільникового зв'язку, інтернет-шлюзи і точки доступу, а також всі ТБ і радіо канали, крім «Першого національного» і «Першої програми радіо». Ретрансляція зарубіжних каналів теж повинна бути припинена.

Начальникам підрозділів рекомендується надалі відшкодувати своїм абонентам дні, в які вони обходилися без послуг. Працювати повинні тільки стаціонарні телефони місцевого значення в напрямках 911, 101, 102 і 103 . Про всіх здійснених заходах необхідно повідомляти в письмовому вигляді з печаткою до Міністерства Надзвичайних Ситуацій », - йдеться в повідомленні.

Джерело: Новини Facenews http://www.facenews.ua/news/2014/186542/



Коментарі

  +2 #1 VoLxVoK 22 янв. 2014 г., 18:58:09
власть уничтожает Украину
  +1 #2 mix_ko 22 янв. 2014 г., 21:19:08
[quote name="VoLxVoK"]власть уничтожает Украину[/quote]
Хам-Завгвр це просто зіц-прєдсєдатєль.

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Этой ночью рашисты провели 10-часовую «шахедную» атаку по Украине - всего 13 «шахедов» было выпущено противником, все 13 БпЛА сбиты силами ПВО

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.