Віктор Балога: до Києва стягують трактори, екскаватори і МАЗи для боротьби з народом

tehnika mns

 
Як повідомляє на сторінці #‎ЄвроМайдан Фейсбуку Віктор Балога, у ці хвилини на територію Загону технічної служби Державної служби з надзвичайних ситуацій на вулиці Івана Кудрі, 11 стягується техніка з усіх сусідніх областей.


Уже зараз там знаходяться 3 трактори, 7 екскаваторів, 8 МАЗів і два ЗІЛи-131 без номерних знаків. Є інформація, що техніку будуть звозити всю ніч, а вранці очікують аналогічні колони з Чернігівської області.

«Запобігти. Врятувати. Допомогти». - це гасло кожного рятівника. Але уся ця техніка звозиться не для порятунку людей, а щоб допомогти владі боротися з власним народом і барикадами на Майдані Незалежності.

Я звертаюся до офіцерів, рятівників, усіх, з ким працював у МНС. Ми з вами йшли разом не один рік, багато з вас знають мене особисто. Хлопці, не дайте цій техніці виїхати за територію Загону. Усі ці роки ви були героями, коли рятували людей. Зараз ситуація вимагає від вас знову ними стати і не застосовувати важкі машини проти мирних громадян. Як би на вас не тиснули - знайдіть у собі сили не зрадити нашому гаслу!



Коментарі

  -1 #1 Киевляне 25 янв. 2014 г., 11:09:31
Мало сгоревшей техники? Эти тупорылые рыги вообще с головой недружат! А сегодня ночью своего же мусора убили! :-x
  +1 #2 Гена 25 янв. 2014 г., 11:22:53
Скорее, шины заканчиваются!

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Этой ночью рашисты провели 10-часовую «шахедную» атаку по Украине - всего 13 «шахедов» было выпущено противником, все 13 БпЛА сбиты силами ПВО

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.