Прокуратура Шевченківського району столиці на захисті інтересів підприємців

prokuratura obolon

 
З метою оперативного реагування на факти незаконного втручання у підприємницьку діяльність з боку службових осіб контролюючих та правоохоронних органів, у прокуратурі Шевченківського району столиці діє телефон «гарячої лінії»: 428-93-92 упродовж робочих днів з 9.00 до 18.00, повідомили «Конфліктам і законам» у прес-службі прокуратури Шевченківського району міста Києва.


Суб’єкти господарювання можуть звернутися до прокуратури району з такими питаннями:

- Щодо неналежного та несвоєчасного інформування проведених перевірок контролюючими органами;

- Створення перешкод здійснення господарської діяльності (проведення перевірок частіше одного разу на рік, не видачі свідоцтв, штучної зміни стану платника, відмови в прийнятті податкової звітності тощо);

- Порушення вимог Закону «Про звернення громадян» та «Доступу до публічної інформації» (неналежний розгляд звернень платників податків, несвоєчасне надання відповідей на скарги, заяви, інформаційні запити платників податків).

Інформація, яка надходитиме до прокуратури району, обов’язково перевірятиметься. У разі підтвердження фактів неправомірності дій службових осіб органів державної влади чи правоохоронців, вживатимуться відповідні заходи прокурорського реагування.



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

В ночь на сегодняшний день противник нанес авиационный удар по Украине с применением 3 крылатых ракет и одной противорадиолокационной ракеты

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.