Кличко викликав януковича на публічні дебати

klichko debaty

 
Я викликаю януковича на публічні дебати на Майдані. Про це заявив лідер «УДАРу» Віталій Кличко, виступаючи на Народному Віче на Майдані. 


«янукович багато чого пропонував. І одна з таких пропозицій мені була: Віталію, я викликаю тебе на публічні дебати. Не мешкаючи жодної секунди я сказав «так». І я хочу запросити наступної неділі януковича сюди, на Майдан, на дебати. І хай він почує, що про нього думають люди», - сказав Віталій Кличко, повідомляють «Конфлікти і закони».

Він наголосив, що громадяни України і всі, хто стоїть на Майдані, чекають на повну зміну влади. «Люди вимагають перезавантаження влади і змін правил гри. Нам не потрібно чекати півроку, поки буде написана нова Конституція. Ми можемо повернутися до Конституції 2004 року зараз. І після цього працювати над новою редакцією. Люди вимагають дострокових президентських виборів!» – зазначив Кличко, викликавши хвилю схвальних оплесків на Майдані.

Він подякував всім українцям, які приходять висловити свою незгоду з режимом януковича і відстоюють свої права. «Я радий, що Майдан повний. Тут знаходяться сотні тисяч людей. Два дні тому я оприлюднив заклик для кожного, хто не байдужий, - приходь на Майдан. Адже Майдан - це не намети і барикади. Майдан – це, в першу чергу, люди, об’єднанні прагненням жити в сучасній країні, які вийшли боротися за себе, за своє майбутнє і за майбутнє своєї родини», - сказав Кличко.

Лідер «УДАРу» наголосив, що лави демонстрантів мають збільшуватися. Він зазначив, що загони самооборони повинні працювати в кожному місті чи районі, і закликав всіх українців записуватися до них. А також приєднуватися до акції «Не бійся, ти українець» і вивішувати вдома та на роботі національні стрічки і прапори.

Віталій Кличко розповів, що «УДАР» завершує підготовчу роботу до всеукраїнського страйку і закликав українців у четвер, 13 лютого, коли може зібратися парламент, провести ще один попереджувальний страйк. «О 12 годині на 1 годину залиште своє робоче місце. Вийдіть на вулицю. Не бійтеся! Створюйте на роботі ініціативні групи страйку. На сайті «УДАРу» можна знайти контакти наших координаторів», - сказав політик.



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Враг продолжает атаковать нашу страну с воздуха различными средствами нападения и в прошедшую ночь применил 13 ударных «шахедов»

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.