Призначенець януковича на посаду голови КМДА ховається за спиною Голубченка

golubchenko pozov

 
За більше ніж два тижні перебування на посаді голови КМДА призначенець януковича Володимир Макеєнко не підписав жодного розпорядження. Про це заявив заступник голови фракції «УДАР» у Київраді VI скликання Андрій Странніков, повідомляють «Конфлікти і закони».


«З 25 січня Київ має нового голову міської адміністрації - Володимира Макеєнка, який призначений президентом. Ця людина проводить колегії КМДА, бере участь у «сесіях» Київради, робить гучні заяви про готовність відновити районні ради у столиці і про повернення 50% податку на доходи фізичних осіб до бюджету Києва, закликає людей проводити суботники на Хрещатику. А якщо подивитися на всі розпорядження КМДА, видані за цей період, то чомусь всі вони видаються за підписом Анатолія Голубченка, як виконуючого обов’язки голови КМДА. У цьому не складно переконатися, подивившись на сайт КМДА. Там ви не знайдете жодного розпорядження за підписом голови КМДА Макеєнка. А підписані Голубченком такі, як: «Про визначення величини опосередкованої вартості найму (оренди) житла в місті Києві», «Про надання дозволів на розміщення зовнішньої реклами» та низка інших», - зазначив Андрій Странніков.

«Виникає логічне питання - хто насправді керує містом? Макеєнко чи Голубченко? Якщо Макеєнко, то чому розпорядження КМДА підписує Голубченко як в. о. голови? Якщо Голубченко, то тоді яка ціна заявам Макеєнка про відновлення районних рад та збільшення київського бюджету?» – зазначив депутат.



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

В ночь на сегодняшний день противник нанес авиационный удар по Украине с применением 3 крылатых ракет и одной противорадиолокационной ракеты

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.