Самоврядування у дії: Київ самоорганізовується, в Оболонському районі столиці створено Народну раду

narodna rada23

 
Як повідомляє прес-служба партії «УДАР» в Оболонському районі, київські громади почали самоорганізовуватись. Тепер і в Оболонському районі столиці створено Народну раду. Так, 22 лютого 2014 року, після домовленостей та заради утвердження та збереження демократичних цінностей в Україні, на вимогу Рад Майдану та її активістів, було вирішено об'єднати загони самооборони партій «Удар» «Батьківщина», «Свобода» та громадських організацій району, які в часи неспокою вийшли на вулиці району заради безпеки громадян.


Народна самооборона бере на себе зобов'язання укріплювати і поповнювати вже існуючі загони Народної самооборони для участі в охороні громадського порядку, а також визначила своєю метою захист свого життя і здоров'я, життя і здоров'я інших людей від протиправних посягань, запобігання вчиненню злочинів, припинення їх вчинення та затримання осіб на місці вчення злочину і забезпечення в такий спосіб охорони громадського порядку.

Діяльність загонів Народної самооборони здійснюватиметься відповідно до законодавства України та не підміняє діяльність правоохоронних органів, спрямовану на забезпечення охорони громадського порядку. Добровольці загонів Народної самооборони, службові особи органів МВС можуть залучатися до спільного патрулювання вулиць, охорони будинків, підприємств. Також загони самооборони запрошують оболонців приєднуватись до такої благородної мети, як відновлення самоврядування і передання влади реально до рук народу.



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Враг продолжает атаковать нашу страну с воздуха различными средствами нападения и в прошедшую ночь применил 13 ударных «шахедов»

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.