У Києві за добу за порушення ПДР до відповідальності притягнуто 210 водіїв

dtp kiev

 
У столиці за 24 березня інспектори ДАІ виявили 210 порушень Правил дорожнього руху. За порушення правил проїзду перехресть затримано – 2-х водіїв; зупинки та стоянки – 57, перевищення встановленої швидкості – 33, невиконання сигналів світлофора – 16; невиконання вимог дорожніх знаків та розміток – 43, без необхідних документів керували автівками – 16 водіїв. За керування транспортним засобом в стані алкогольного сп’яніння відсторонили від керування 31 водія. Крім того, співробітники ДАІ виявили 4 пішохода-порушника ПДР, повідомили «Конфліктам і законам» у прес-службі УДАІ Києва.


За добу було зареєстровано 2 дорожньо-транспортні пригоди (2наїзди на пішоходів), в яких 2 особи отримали травми.

Шановні водії! Зверніть увагу! З 24 березня розпочались весняні шкільні канікули і діти більше часу проводять на вулиці. Зважаючи на це, Державтоінспекція звертається до водіїв - будьте дуже уважні при проїзді пішохідних переходів і в місцях можливої появи дітей, не об'їжджайте транспорт, який зупинився перед «зеброю», зупиніться і пропустіть дітей, які переходять дорогу. Також ДАІ радить пішоходам мати на одязі світлоповертаючі елементи. Це дозволить бути більш помітним на дорозі і убезпечити себе від біди. Особливо важливо забезпечити таким атрибутом дітей.

Незаконні заволодіння транспортними засобами: Дарницький район а/м «ВАЗ-217030», д/н СА6084ВІ, 2013 р.в., зеленого кольору, Оболонський р-н а/м «Ленд Ровер Спорт», д/н АА9091МВ, 2012 р.в., білий.

Державтоінспекція столиці радить у разі незаконного заволодіння автомобіля без зволікань звертатися в міліцію. Практика показує: чим швидше правоохоронці дізнаються про злочин, тим більше шансів по гарячих слідах затримати зловмисників. Найбільш ефективними засобами проти незаконного заволодіння автотранспортом в Державтоінспекції називають механічні замки, що блокують коробку передач, кермо і педалі, а також саморобні індивідуальні «секрети»: наприклад, тумблер, що відключає електроживлення, або пристрій, блокуючий подачу палива.

Вчора «гарячим слідом» працівники полку ДПС ДАІ затримали водія а/м «Мерседес Бенц Віто», який підозрюється у скоєні злочину.

Столична ДАІ звертається до учасників дорожнього руху з проханням надавати інформацію на телефон ДАІ Києва 483-70-64 у випадках виникнення конфліктних ситуацій на дорозі, а також у всіх випадках, коли ДАІ може надати допомогу.



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Враг продолжает атаковать нашу страну с воздуха различными средствами нападения и в прошедшую ночь применил 13 ударных «шахедов»

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.