Ольгу Богомолець не допускали на сцену Майдану

o bogomolets

 
Сьогодні, 30 березня, під час проведення молитовного Віче, в пам’ять Героїв Небесної Сотні, охорона намагалась перешкодити Ользі Богомолець піднятися на сцену Євромайдану. Прикро, та це вже не перший інцидент, коли одного з організаторів медичної служби та одного з найактивніших громадських активістів Майдану намагаються не допустити до виступу перед людьми.


Про це пише сайт bogomolets.com, передають «Конфлікти і закони».

Тільки після активного втручання афганців Ользі Богомолець все ж таки вдалося потрапити на сцену. Однак незважаючи на прохання виступити перед громадою, організатори так і не надали їй слово.

Як відомо, на молитовне Віче вшановували пам’ять загиблих активістів. За час протистоянь громадян із владою, силовиками загинуло більше сотні громадян, ще три сотні - рахуються зниклими безвісти.

Нагадаємо, 29 березня 2014 року Ольга Богомолець подала документи для реєстрації кандидатом у Президенти України до ЦВК.



Коментарі

  +8 #1 Виктор 30 мар. 2014 г., 17:20:00
Боятся уважаемого и авторитетного конкурента О.Богомолец хозяева сцены на Майдане. Позор! Голосуем за О. Богомолец!
  -4 #2 Стас 30 мар. 2014 г., 17:24:52
Отброшенный материал.
  -15 #3 Shkapa 30 мар. 2014 г., 17:29:32
Она следующая на очереди после Музычка
  -1 #4 Инна 30 мар. 2014 г., 17:30:17
Это не удивляет. У меня, когда я бываю изредка возле сцены майдана, складывается впечатление, что майдан был организован не для таких, как мы с Ольгой Богомолец. Не для основной массы простых людей. А для того, чтобы Турчинов и Яценюк заняли свои места. Пусть Ольга делает свои выводы. Я свои уже давно сделала.
  +7 #5 Алла 30 мар. 2014 г., 17:37:07
Якби не Ольга Богомолец та її колеги, їх самовіддана робота на МАйдані, ми б сьогодні вшановували 40 днів не НЕбесної сотні, а Небесної тисячі. Схаменіться! Ганьба яка - не дати слова такій людині! Боїтесь, що вона стане президентом України? Значить, не дбаєте про державу, адже підняти Україну має, за всіма прогнозами, саме жінка.
  +2 #6 Простий 30 мар. 2014 г., 17:43:23
Купа спекулянтів та кримінальних злочинців ринулися у президенти. Тож таких як Богомолець будуть пресувати по-дорослому. Але крім неї ще, можливо, Гриценко може йти у президенти. А усі інші - капіталісти-спекулянти. З правильними гаслами до неправедної мети.
  +14 #7 Наталья 30 мар. 2014 г., 18:38:57
Почему не названы конкретные фамилии и партийная принадлежность тех, кто не пускал??? Хотелось бы знать на кого конкретно плюнуть.... Исторические факты - во всех революциях и переворотах действуют впервых рядах (и часто умирают) одни , а толстый зад в теплое кресло садят другие... Ничего не меняется в этом мире !!!
  +2 #8 Ольга 31 мар. 2014 г., 01:27:08
Смотрела все выступления,очень ждала,
когда выступит Ольга Богомолец.Почему Руслана не оказала поддержку? Ольга, Вам нужно держаться. Нормальный народ поддержит Вас!
  +2 #9 итог 31 мар. 2014 г., 05:14:13
Власть нужно держать в ежовых рукавицах иначе страна обнищает и распадется!!!
  +0 #10 Rita 31 мар. 2014 г., 09:32:19
В День Пам’яті не повинно бути політиків на сцені майдану, не повинно бути їх промов. В цей день повинні говорити священники, друзі загиблих із згадкою про загиблого, як особистість, повинні виступати народні ансамблі, музиканти, співаки. Всі виступи повинні бути в пам'ять про тих, хто залишив дороге (сімю, друзів…), за для мирного і достойного життя всіх нас. Що Ольга хотіла тій сцені сказати – не в цей час, не на сороковини.
  +0 #11 Rita 31 мар. 2014 г., 10:17:15
А де ж мій коментар? Приходиться коментувати повторно: В День Пам’яті не повинно бути політиків на сцені майдану, не повинно бути їх промов. В цей день повинні говорити священники, друзі загиблих із згадкою про загиблого, як особистість, повинні виступати народні ансамблі, музиканти, співаки. Всі виступи повинні бути в пам'ять про тих, хто залишив дороге (сімю, друзів…), за для мирного і достойного життя всіх нас. Що Ольга хотіла тій сцені сказати – не в цей час, не на сороковини.
  +0 #12 Rita 31 мар. 2014 г., 10:48:04
Звертаюсь до цензури сайту: настільки поважала, настільки зараз розчарована вашими діями. Чомусь не публікується мій коментар, хоч пишеться, що прийнятий. Тільки за те, що я написала, що ввиступи політиків, громадських діячів, кандидатів в президенти не на часі, що в День Пам"яті повинні виступати священники, друзі загиблих та їх родичі. За що недопускаєте в стрічку коментярів?
  +0 #13 какойужас 17 апр. 2014 г., 15:47:23
О БОГОМОЛЕЦ
Начала карьеру с того, что украла швейцарское оборудование у родной тетки александры

кинула трех мужей начиная с америкоса и заканчивая бедным закомплексованным карликом-гастрономщиком шереметевым ( не графом, но сыном честных оформителей витрин) И ВСЕ ТРОЕ построили этой губошлепке внучке греков фанариотов хозяев немереных виноградников в бессарабии мурузи (?) этот "замок радомышль" ( а она ото асех их рожала чтоб не открутились) И до сих пор бедняга Шереметьев играющий в войнушку и собирающий военные вещи со своим комплексом наполеона (153 см живого роста) не понимает как его развела эта семейка потомственных разводил… НО ЭТО -НАСЛЕДСТВЕННОЕ. .

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Этой ночью рашисты провели 10-часовую «шахедную» атаку по Украине - всего 13 «шахедов» было выпущено противником, все 13 БпЛА сбиты силами ПВО

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.