В історичному центрі міста на даху будинку звели незаконну мансарду

prokuratura obolon

 
Прокуратура Шевченківського району столиці завершила перевірку законності зведення мансарди на даху будинку за адресою вул. Ярославів Вал, 14-д та внесла подання керівництву Інспекції державного архбудконтролю в місті Києві з вимогою скасувати виданий дозвіл на проведення будівельних робіт.


Про це «Конфліктам і законам» повідомили у прокурорі Шевченківського району Києва.

Перевіркою встановлено, що будівельник під час реєстрації декларації навмисно занизив категорію складності та побудував мансарду на даху будинку без погодження Управління охорони культурної спадщини виконавчого органу КМДА. Тому прокуратура району внесла подання начальнику Інспекції державного архітектурно-будівельного контролю з вимогою усунути порушення містобудівного законодавства.

Як відомо, будинок за вказаною адресою входить до історичного ареалу міста Києва, а тому проведення будівництва чи реконструкції без відповідного дозволу суперечить вимогам законодавства про охорону культурної спадщини.



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

В ночь на сегодняшний день противник нанес авиационный удар по Украине с применением 3 крылатых ракет и одной противорадиолокационной ракеты

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.