Київ мало не залишився без водоканалу

vodokanal zahvat

 
У Києві 1 травня, близько 16:40, біля головної диспетчерської «Київводоканалу» було зафіксовано присутність групи людей у камуфляжній формі, озброєних битами і ланцюгами. Про це повідомляє прес-служба підприємства, передають «Конфлікти і закони».


Як повідомляється, охорона посилила засоби безпеки, викликала наряд міліції і повідомила про подію департамент безпеки «Київводоканалу».

Правоохоронці, які чергували безпосередньо біля головної диспетчерської, а також посилений наряд міліції Печерського району, який прибув до 16:43, поцікавилися у невідомих метою перебування у головної диспетчерської. Озброєні чоловіки, назвавши себе громадській обороною Києва, пояснили, що вони «охороняють порядок».

«Побачивши посилену охорону і наряд міліції, молоді люди прийняли рішення покинути підприємство і поїхали з місця події на власному автобусі», - йдеться в повідомленні.

Міліція зафіксувала номера транспортного засобу і прийняла заяву про спробу захоплення підприємства.

Як відомо, ВАТ «АК «Київводоканал» - стратегічний об'єкт підвищеного рівня безпеки. Згідно з повідомленням, будь-яке несанкціоноване втручання в роботу об'єктів підприємства є протиправним і може призвести до дестабілізації водопостачання та водовідведення всього Києва, також до техногенної катастрофи.



Коментарі

  +8 #1 Flyer 2 мая 2014 г., 11:19:41
Щось зовсім розслабились. Можуть воду отравити і будуть проблеми. Мєнти приїхали, як зажди, поговорили. А зброю забрати?
  +7 #2 Igor 2 мая 2014 г., 13:21:42
Не понятно, что делает сейчас милиция и за что мы им платим деньги. Люди в камуфляже и с битами! И одно и другое запрещено законом... Милиция должна была всех их задержать до выяснения, кто, зачем и т. д. Не понятны действия милиции...
  +0 #3 Наш 2 мая 2014 г., 15:40:40
А затримати слабо?На корню потрібно рубати на корню...
  +0 #4 Орест Алексеевич 2 мая 2014 г., 16:18:13
Боюсь накаркать, но что-то мне подсказывает, что подобное может запросто повториться возле любой украинской АЭС или ГЭС, ГРЭС, и т. п. Наша милиция, привычно прессовавшая бабушек с морковкой и успешно крышевавшая и поныне крышующая нарко-игровой бизнес, за 2 месяца так и не смогла, или не захотела перестороиться на выполнение главной своей задачи.

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Этой ночью рашисты провели 10-часовую «шахедную» атаку по Украине - всего 13 «шахедов» было выпущено противником, все 13 БпЛА сбиты силами ПВО

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.