Люди, які назвалися Самообороною Майдану, спробували кришувати забудову на вул. Волгоградській, 25

yar protas

Як ми вже повідомляли, сьогодні, 18 червня, в Києві, на вул. Волгоградській, 25 забудовник спробував встановити будівельну техніку та здійснити рубку дерев довкола своєї ділянки. Однак цьому завадили мешканці, й сутички на конфліктній точці не сталося.


Про це «Конфліктам і законам» повідомили учасники акції протесту, які перебували на місці події до розв’язання конфліктної ситуації.

За уточненою інформацією учасників конфлікту, у дворі будинків біля Протасового яру ТОВ «Вагра» збирається будувати 13-поверховий будинок. Місцеві мешканці проти, оскільки знищення зелених насаджень і побудова ще одного будинку завдасть їм значного дискомфорту.

От же, сьогодні вранці на місце будівництва приїхали озброєні автоматами Калашникова представники МВС, а також люди, які назвали себе самообороною Майдану і громадською вартою Солом'янського району. Мешканці припускають, що одна з сотень самооборони Майдану підтримала варварську забудову.

Після спілкування з мешканцями, які зібралася, аби завадити забудові, «самооборонівці» заявили, що не будуть вступати в сутичку з простими людьми, що їх дезінформував забудовник і що вони приїхали на Волгоградську «охороняти будівництво від тітушок». Близько 13:00 робітники забудовника, міліціонери та самооборонівці покинули конфліктну точку.

Разом з тим, ініціатива «Громадський нагляд Солом'янки» та пов'язана з нею ГО «Генерація дії» заявляють про свою непричетність до «кришування» даної забудови.

Проте, мешканці не втрачають пильності та готові протидіяти забудові постійно.



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Вчера поздно вечером враг атаковал многострадальный Харьков. Также в 7 часов утра были нанесені ракетные ударі по Одессе и предместью города Сумы

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.