У столиці триває комплекс профілактичних заходів «Рядність»

ryadnist1

 
Державтоінспекція нагадує, що у місті з 2 липня тривають профілактичні заходи під умовною назвою «Рядність», метою яких є виявлення та документування фактів порушень водіями правил розташування транспортних засобів на проїзній частині. У рейди запрошуються і представники засобів масової інформації, повідомили «Конфліктам і законам» у прес-службі УДАІ Києва.


Днями журналісти побували у рейді з інспекторами ДАІ та переконалися, що вимоги цих правил дотримуються далеко не всі водії. Більшість керманичів рухаються у крайній лівій смузі при вільних рядах праворуч. Шкода, але не всі водії розуміють, що від безперешкодного руху транспортних засобів оперативних та спеціальних служб може залежати чиєсь життя.

Багато водіїв навіть після бесіди з інспектором до останнього відстоюють свою точку зору та не визнають вини. Так, водій «Мерседеса», який рухався по Червонозоряному проспекту у лівій смузі, при тому що поруч були інші вільні, почувши причину зупинки - вступив у перепалку з інспекторами та категорично не погоджувався з тим, що порушив правила. Мовляв, так їздить більшість водіїв і він такий не один. І якби їхала швидка, то він би її пропустив. А так не має різниці, де їхати. Але знайшлися і свідомі водії, які погоджувалися з порушенням та просили вибачення.

Отже, упродовж години лише у Солом’янському районі працівники ДАІ задокументували 6 відповідних правопорушень. На водіїв були складені адміністративні протоколи.

Профілактичні заходи тривають.


ryadnist2



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Вчера поздно вечером враг атаковал многострадальный Харьков. Также в 7 часов утра были нанесені ракетные ударі по Одессе и предместью города Сумы

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.