Кличко: Для киян зима буде складною – опалення знизиться на 1 - 2 градуси

klichko opalennya

 
В умовах дефіциту газу, готуючись до опалювального сезону в Києві необхідно запровадити енергозберігаючі технології. Про це під час інспекції роботи столичного ЖЕКу № 205 у Дарницькому районі заявив Київський міський голова Віталій Кличко, повідомляють «Конфлікти і закони».


«Треба говорити чесно - у нас буде непроста зима. І ми повинні зробити все, щоб ця зима пройшла для мешканців столиці якомога безболісніше. Нам потрібно доводити інформацію до населення про важливість впровадження енергозберігаючих технологій, утеплення будинків та додаткового обігріву, якщо необхідно, електроприладами, а не газовими конфорками», - наголосив Кличко.

Мер столиці зазначив, що непроста ситуація з підготовкою до опалювального сезону сьогодні не лише у столиці, а й по всій Україні. «Нам необхідно позбутися газової залежності від Росії і ми розуміємо, що цей період буде непростим. Для того, щоб акумулювати газ для опалення житла у столиці взимку, було призупинено постачання гарячої води в будинки. Взимку нам доведеться понизити температуру при опаленні на 1-2 градуси. Ми повинні доводити інформацію до населення про важливість впровадження енергозберігаючих технологій», - повідомив Кличко.

Міський голова також дав завдання перевірити комунікації та електричні мережі, щоб підготуватися до підвищення споживання електроенергії під час опалювального сезону.

Водночас, спілкуючись з активістами Дарницького району, Кличко зазначив, що державні ЖЕКи, на жаль, не завжди ефективно можуть виконувати свою роботу. «Впевнений, що ми повинні знаходити оптимальну альтернативу ЖЕКам і отримувати більш якісний сервіс від приватних підприємств, де існує конкуренція сервісу і цін. Це ключова річ для отримання якісного, швидкого та дешевого сервісу», - відзначив мер Києва.

Віталій Кличко додав, що оцінкою якісної роботи експлуатаційних контор є рівень задоволеності громади. «Кожен начальник ЖЕКу повинен спілкуватись з мешканцями району і знаходити з ними спільну мову. Якщо між мешканцями та ЖЕКом, який їх обслуговує, виникають конфлікти та непорозуміння, керівництво контори має з'ясувати об’єктивні причини неналежного виконання тих чи інших зобов’язань. Однак, конфлікту між мешканцями та ЖЕКами не повинно бути», - сказав Віталій Кличко.



Коментарі

  +1 #1 craft 29 июл. 2014 г., 21:41:59
Ну ничего... какие-то 1-2 градуса, за то виталькина мечта сбылась... президент сбежал, виталька наконец то оседлал мерское кресло... и фигня что крещятик сгорел, фигня, что война идёт, фигня, что банки массово кидают клиентов, за то мы продолжаеи переименовывать улицы и устраивать пиар тусовки повсюду... за-то воделенное кресло вот оно под его могучим мускулистым боксёрским задом ... пусть оно вобще ему будет пухом.... (кресло )
  +1 #2 немо 29 июл. 2014 г., 22:10:03
- виталик даже читать умеет. Он же дебил - Киев пропал....
  +0 #3 немо 29 июл. 2014 г., 22:22:32
- он же дебил, чего он может читать...?
  +1 #4 хм 29 июл. 2014 г., 23:14:17
че-то я не пойму, чем виталька занимается на посту мера ?
Критиковать конечно легко, но сомневаюсь что от него польза какая-нибудь будет
  +0 #5 вектор 30 июл. 2014 г., 00:57:44
Вы не врубайте батареи на полную когда тепло, и всё зимой будет ОК. А то в окно лезть хочется с голым торсом...

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Враг продолжает атаковать нашу страну с воздуха различными средствами нападения и в прошедшую ночь применил 13 ударных «шахедов»

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.