Кличко за рахунок простих киян хоче забезпечити Київ опаленням взимку?

klichko opalennya

 
У Києві у багатьох спальних районах відсутнє гаряче водопостачання. Ще будучи в опозиції, Кличко доводив, що газ, який споживають українці – вітчизняний. Але нині він зробив заяву, що столична влада вимушена економити на газі, щоби кияни мали гарячу воду і опалення взимку. Про це Київський міський голова Віталій Кличко заявив в коментарі журналістам у кулуарах Верховної Ради, повідомляють «Конфлікти і закони».


Але люди платять за опалення протягом року і громадянам доволі часто доводиться стикатись з ледь-теплими батареями взимку, а перерахунку ще жодного разу людям не робили.

От і нині #Кличко заявив, що «Сьогодні у багатьох районах столиці відсутня гаряча вода, тому що відбувається економія газу. На сьогодні немає постачання газу з Російської Федерації. Видобутий газ йде на заповнення газосховищ. Це вимога Кабміну. І ми з розумінням ставимося до цього рішення. Тому що нам взимку потрібне опалення і гаряча вода. Сподіваюся, кияни також з розумінням поставляться до тимчасових незручностей, з огляду на ситуацію в Києві і в державі».

Але #гаряче водопостачання відсутнє лише у деяких спальних районах. У центрі міста і там, де проживають депутати, гаряча вода – є. Тобто: економія відбувається за рахунок простих киян, але аж ніяк не тих, хто рвав на собі сорочку за їхні права.

Краще б Кличко потурбувався про встановлення лічильників на опалення у будинках, але тих, які фіксують температуру води, що подається. Проте хіба Кличко піде на те, аби Ахметов перестав обкрадати киян?



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

В ночь на сегодняшний день противник нанес авиационный удар по Украине с применением 3 крылатых ракет и одной противорадиолокационной ракеты

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.