У столиці зареєстровано 1029 незаконних заволодінь транспортними засобами

udai habar

 
Столична Державтоінспекція підвела підсумки незаконних заволодінь транспортними засобами. За 9 місяців 2014 року було зареєстровано 1029 крадіжок автомототранспорту. Слід зазначити, що 20% викрадань були скоєні на території інших регіонів, зокрема Донецької та Луганської області.


Звертаємо вашу увагу на те, що останнім часом зросла кількість угонів престижних марок. Найулюбленішими моделями автівок у нинішньому році у зловмисників були «Toyota», «Land Rover», «Mitsubishi», «Mazda», «BMW» та «Honda».

Однак російські ВАЗи залишилися лідером у рейтингу незаконних заволодінь. З початку року інспектори ДАІ зареєстрували 122 викрадення. Друге місце зайняли автомобілі марки – «Toyota», всього було викрадено 90 автівок, а третє місце поділили автомобілі марок – «BMW» та «Land Rover», зафіксовано по 30 випадків.

Увагу крадіїв привертали також мотоцикли і мопеди. З початку нинішньому року невідомі викрали 127 двоколісних транспортних засобів. Найбільш викрадаємі моделі: «Yamaha», «Honda»,«Hyosung» та «Suzuki».

Частіше всього автівки викрадали у середу, суботу та вівторок. Як правило, автовласники лишалися своїх транспортних засобів вночі. Саме у цей час доби зареєстровано 657 викрадань.

У трійку районів, де автовласники найчастіше лишалися своїх автомобілів, потрапив Оболонський район. Так, на вулиці Героїв Сталінграда з початку року скоєно 17 незаконних заволодінь. На другому місці – Деснянський район, де на проспекті Маяковського зареєстровано 9 викрадань. Третім по кількості викрадань став Дарницький район. З початку року автокрадії на вулиці Григоренка викрали 8 транспортних засобів.

Поради Державтоінспекції, аби уберегти транспортні засоби від незаконних заволодінь:

1. Обладнайте автомобіль протиугінними пристроями.
2. Не залишайте ключі в замку запалювання.
3. Замикайте машину, навіть якщо залишаєте її ненадовго.
4. Ні в якому разі не залишайте цінні речі, гроші та документи в автомобілі.
5. Зберігайте авто на стоянках, що охороняються.

Відділ зв’язків з громадськістю УДАІ м. Києва



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

В ночь на сегодняшний день противник нанес авиационный удар по Украине с применением 3 крылатых ракет и одной противорадиолокационной ракеты

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.