У столиці за участю нетверезих водіїв сталося 497 ДТП

udai habar

 
Проблема пияцтва за кермом, як і раніше, не втрачає своєї актуальності на дорогах Києва. Порушників водіїв, як правило, не зупиняє ймовірна зустріч з інспекторами ДАІ та перспектива великого штрафу чи позбавлення права на керування.


Кожен водій, безумовно, знає, що напідпитку за кермо сідати не можна. Але це не зупиняє. За 9 місяців 2014 року інспектори столичної ДАІ зафіксували 497 автопригод за участю водіїв, які керували транспортними засобами в нетверезому стані. Зокрема, у 70 автопригодах 8 людей загинуло та 85 отримали травми. Кожного дня інспектори столичної ДАІ виявляють 40 – 45 водіїв напідпитку. З початку року за цей вид правопорушення відсторонено від керування 10681 керманича.

Державтоінспекція Києва нагадує всім водіям, що вживання алкоголю і водіння автотранспорту - несумісні речі, які можуть призвести до негативних наслідків.

8 жовтня, близько 20-ї години, на Бессарабськійплощі,сталося зіткнення  автомобіля «Land Rover Discovery» та моторолера «Випер». За попередніми даними, 33-річний  водій двоколісного транспортного засобу знаходився за кермом у нетверезому стані. Внаслідок пригоди травми отримав водій та пасажир мопеду. Їх з травмами доставлено до лікарні швидкої медичної допомоги.

Державтоінспекція попереджає, що водіння в нетверезому стані - загроза для життя пішоходів, пасажирів і самих водіїв. Тому потрібно бути відповідальними, дисциплінованими, сумлінно дотримуватися Правил дорожнього руху та за жодних обставин не сідати за кермо напідпитку.

Прес-служба УДАІ м. Києва



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Вчера поздно вечером враг атаковал многострадальный Харьков. Также в 7 часов утра были нанесені ракетные ударі по Одессе и предместью города Сумы

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.