У грудні столична влада презентує обґрунтування нових тарифів на проїзд у громадському транспорті

proizd transport

 
У грудні столична влада презентує нові тарифи та обгрунтування цін на проїзд у громадському транспорті Києва. Про це заявив Київський міський голова Віталій Кличко в коментарі журналістам у кулуарах Верховної Ради, повідомляють «Конфлікти і закони».


«До нового року, у грудні, ми зробимо презентацію, де обґрунтовано пояснимо, чому ми вимушені підняти ціни, наскільки вони будуть підвищені і що будемо робити, аби незахищені верстви населення мінімально відчули це підвищення», - підкреслив Віталій Кличко.

Він відзначив, що багато років вартість проїзду у громадському транспорті Києва не підвищувалась, водночас суттєво зросли ціни на енергоносії. «У країні інфляція, у нас велика заборгованість, адже Кабмін не виділяє коштів на компенсацію пільгового проїзду. Ми вимушені піднімати ціну, щоби метро і наземний громадський транспорт у столиці не зупинилися», - зазначив Кличко.



Коментарі

  +1 #1 DCE 27 нояб. 2014 г., 21:53:40
Блин, и на хрен бы вы сдались со своим обгрунтуванням. Зарплату мне поднимите в два раза, тогда будет разговор, а то звучит сейчас как отмазка - мы тут цены подняли - вот объяснение, читайте. На куй идите
  +1 #2 Гость 27 нояб. 2014 г., 22:00:57
Перед Яцыком на задних лапках? Тебя выбрали мэром - отстаивай интересы киевлян, добивайся от Кабмина компенсации. А если у тебя Кабмин потребует выселить всех киевлян из их квартир и переселиться в пустыню, а квартиры отдать бомжам и переселенцам, так тоже будешь сопли жевать? Так недолго и с мэра слететь.
  +1 #3 Олег 27 нояб. 2014 г., 22:06:43
продай мне Метрополитен и я сделаю проезд безплатным!!!
  +1 #4 Илля 27 нояб. 2014 г., 22:09:35
новая влвсть - новые тарифы!!! долго не подмимали стоимость за проезд - значит нужно поднять!!!
  +1 #5 Иван 27 нояб. 2014 г., 22:16:04
рассказал бы лучше о том что за правления Януковича некоторые обьекты переведены на альтернативную энергию что способствовало снижению стоимости электроэнергии....ДА!!! эта разница украдена у населения... поскольку тарифы не подешевели.....но и ниче не подорожало....А ПРИ ВАС - ДИБИЛАХ - ВСЕ ПОДОРОЖАЛО.....поскольку должно подорожать!!!!

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Враг продолжает атаковать нашу страну с воздуха различными средствами нападения и в прошедшую ночь применил 13 ударных «шахедов»

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.