Вбиті російськими окупантами

posol kresti0

 

У Києві сьогодні біля будівлі посольства Російської Федерації група активістів встановила пам'ятні хрести з іменами загиблих під час обстрілу Маріуполя 24 січня. Про це повідомляє агентство «Інтерфакс-Україна», передають «Конфлікти і закони».


Невелика група активістів прийшла під будівлю посольства РФ в Україні. Вони вбили в газон навпроти будівлі 30 дерев'яних хрестів, на яких прикріплені таблички з іменами загиблих жителів Маріуполя. На кожній табличці написано: «Вбито російськими окупантами».

Організатор акції, киянин Євген Чеботарьов, зазначив в інтерв'ю журналістам, що даною акцією присутні висловили свій протест діями РФ на території України. Він підкреслив, що загиблі в результаті бойових дій на Донбасі не повинні залишитися в пам'яті людей тільки у вигляді «сухої статистики».

Чеботарьов вважає, що українська діаспора могла б провести подібні акції біля посольств і консульств РФ в інших країнах, щоб вплинути на громадську думку в цих державах і змінити ставлення до подій на Донбасі.

Акція пройшла спокійно, правопорядок забезпечувала незначна кількість правоохоронців, правопорушень не було.


posol kresti1

posol kresti2



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Этой ночью рашисты провели 10-часовую «шахедную» атаку по Украине - всего 13 «шахедов» было выпущено противником, все 13 БпЛА сбиты силами ПВО

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.