Кличко наголосив голові Святошинської РДА, що ніхто у киян квартир не відбере

klichko sagaydachniy

 
Мер Києва Віталій Кличко суворо наголосив голові Святошинської районної держадміністрації Іллі Сагайдаку на неприпустимості поширення недостовірної інформації. Кличко зобов’язав Сагайдака провести службове розслідування щодо виконання посадовцями Святошинської райдержадміністрації своїх службових обов’язків та притягнути до відповідальності службових осіб, винних у поширенні недостовірної інформації.


Про це «Конфліктам і законам» повідомили у прес-службі мера Києва.

«Не може голова району, що є посадовою особою, розповсюджувати якісь фантазії, видаючи їх за офіційну позицію і оприлюднюючи на сайті районної держадміністраці. Це - повна безвідповідальність і недбальство, - наголосив мер. - Усі в міській владі повинні усвідомлювати, як треба працювати в тій ситуації, в якій сьогодні перебуває країна і її громадяни. Саме працювати, а не поширювати нісенітниці, які не мають нічого спільного з реальністю. Поки я мер, я захищатиму інтереси киян. І ніхто в них житло не відбере»,- підкреслив Віталій Кличко.

Мер також позбавив премії за січень голову, першого заступника та заступника голови Святошинської райдержадміністрації.

Святошинська райдержадміністрація дезінформувала киян, опублікувавши на своєму офіційному сайті коментар Іллі Сагайдака про те, що, нібито, кияни, які мають борги за комунальні послуги понад 10 тис грн, ризикують втратити свої квартири.



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

В ночь на сегодняшний день противник нанес авиационный удар по Украине с применением 3 крылатых ракет и одной противорадиолокационной ракеты

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.