За добу працівники ДАІ виявили у Києві 30 нетверезих водіїв

udai habar

 
У столиці 27 березня інспектори ДАІ притягнули до відповідальності 109 водіїв, які не дотримувались вимог дорожніх знаків та розмітки, без необхідних документів за кермо сіли 17 водіїв. За керування транспортними засобами напідпитку інспектори ДАІ відсторонили від керма 30 водіїв. Також інспектори ДАІ за порушення правил проїзду пішохідних переходів до відповідальності притягнули 36 керманичів та виявили 51 пішохода-порушника.


Про це «Конфліктам і законам» повідомили у прес-службі УДАІ Києва.

У п’ятницю зареєстровано 2-і дорожньо-транспортні пригоди (обидві - наїзди на пішоходів!), в яких дві людини отримали травми.

Аби не потрапити під колеса транспорту пішоходам потрібно мати на одязі світловідбиваючі елементи. Це зменшить ризик потрапити в небезпеку на проїжджій частині. Особливо важливо забезпечити таким одягом дітей. Крім того треба завжди переходити дорогу тільки в місцях де це дозволено правилами дорожнього руху, радять в УДАІ.

Вчора у столиці зареєстровано 4 незаконних заволодіння транспортними засобами: Печерський район – а/м «ВАЗ-212140», н.з. АА5772МО, 2013 р.в., червоного кольору; Дніпровський район – а/м «Тойота», н.з. АА1611МХ, 2013 р.в., синій; Печерський район – а/м «Тойота Ленд Крузер Прадо», н.з. АА0222КН, 2008 р.в., чорний; Святошинський район – а/м «Хонда CRV», н.з. ВН9118ЕВ, 2008 р.в., чорний. Вжиті заходи розшуку.

Столична Державтоінспекція нагадує! Найбільш ефективними засобами проти угону є механічні замки, що блокують коробку передач, кермо і педалі, а також саморобні індивідуальні «секрети»: наприклад, тумблер, що відключає електроживлення, або пристрій, блокуючий подачу палива. Головне, щоб протиугінний пристрій був нестандартним та ним не забували користуватися. У разі угону автомобіля без зволікань потрібно звертатися в міліцію. Практика показує: чим швидше правоохоронці дізнаються про злочин, тим більше шансів по гарячих слідах затримати зловмисників.

Натомість, минулої доби працівники ВДАІ Святошинського району спільно з співробітниками центру ДАІ №2 затримали громадянина, який перебував у розшуку. За добу інспектори ДАІ виявили 6 автомобілів, що знаходились в розшуку. Крім того, інспекторами полку ДПС ДАІ Києва у водія а/м «Джип Командер» вилучено підроблене свідоцтво про реєстрацію авто. Всіх правопорушників доставлено до райуправлінь міліції.

Нагадуємо, що в столиці продовжуються профілактичні заходи: «Пішохідний перехід», «Рядність», «Перевезення продукції тваринного походження», «Батискаф», «МАФ», «Первоцвіт» та «Акциз».

Столична ДАІ звертається до учасників дорожнього руху з проханням надавати інформацію на телефон чергової частини ДАІ Києва 483-70-64 у випадках виникнення конфліктних ситуацій на дорозі, а також у всіх випадках, коли ДАІ може надати допомогу.



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Враг продолжает атаковать нашу страну с воздуха: двумя баллистическими ракетами Искандер М 16 ударными беспилотниками типа «шахед»

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.