Затримано підполковника міліції, який «кришував» борделі у столиці

30mvs pidpolkovnik

 

Столичною прокуратурою спільно з співробітниками управління внутрішньої безпеки в м. Києві та департаментом відділу безпеки МВС України викрито факт утримання місць розпусти у Києві начальником одного з відділів управління зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми ГУ МВС України.


Про це повідомляє прес-служба прокуратури Києва, передають «Конфлікти і закони».

З вересня 2014 року підполковник міліції разом зі своїми співробітниками розробили схему власного збагачення. Вони моніторили мережу Інтернет та знаходили оголошення, які містили інформацію про надання інтимних послуг. Домовляючись із сутенерами, правоохоронці обіцяли за певну винагороду не притягувати їх до кримінальної відповідальності.

Крім того, з’ясувалося, що «правоохоронець» залучив до такого «бізнесу» свого знайомого - колишнього співробітника внутрішніх справ. Разом з ним вони забезпечували безперешкодне функціонування двох місць розпусти у центрі столиці, за що отримували значні кошти.

Наразі йому повідомлено про підозру у вчинені злочину, передбаченого ч. 2 ст. 303 КК України (сутенерство), та обрано запобіжний захід у виді тримання під вартою.

Його спільника підозрюють у пособництві у вчиненні сутенерства (ч. 5 ст. 27 та ч.2 ст.303 КК України). Сьогодні суд обрав йому запобіжний захід у виді домашнього арешту з вимогою носити електронний браслет.

Досудове слідство триває.



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Этой ночью рашисты провели 10-часовую «шахедную» атаку по Украине - всего 13 «шахедов» было выпущено противником, все 13 БпЛА сбиты силами ПВО

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.