У Києві відбудеться «День інновацій у медіа»

inoveyshen

 
Українська Асоціація Видавців (УАВПП) та спільна програма Європейського Союзу та Ради Європи «Зміцнення інформаційного суспільства в Україні» запрошують взяти участь в першому в Україні «Дні інновацій у медіа». Він відбудеться 14 квітня 2015 року у Києві. Про точне місце та детальну програму організатори  повідомлять у понеділок – шукайте відповідну групу у Фейсбук http://on.fb.me/1G9VhTg.


«День інновацій у медіа» – це практична конференція, головна мета якої – познайомити усіх бажаючих з вже реалізованими прикладами успішних проектів у контенті, які дали медіа дуже високі результати у вигляді збільшення аудиторії, зростання рейтингів та довіри читачів.

Усі спікери та панелісти – люди з різноманітним позитивним досвідом, які охоче поділяться ним із учасниками, нададуть відповіді на запитання, подискутують один з одним під керівництвом досвідчених модераторів.

Спікерами будуть Чарльз Емпонсах, медіа продюсер Ради Європи (Страсбург), Руслан Дейниченко, викладач медіаменеджмент у Школі журналістики НауКМА (Київ) та Тетяна Рєпкова, ведуча Клубу Медіаменеджерів (Париж).

Серед панелістів - Антон Подлуцький, головний редактор РБК Україна, який поділиться досвідом створення «смачних» матеріалів, Сергій Гузь, який розповість про досвід газети «Наш репортер» (Дніпродзержинськ) у дотримуванні жорсткого балансу, без чого тиражі скорочуються, Микола Гавриляк, який розкаже як власне бачення цікавої для читачів інформації дозволило йому швидко розвинути персональний блог у відвідуваний сайт «Типовий Франківськ», Катерина Венжик, яка поділиться внутрішніми секретами виникнення проектів, які сьогодні знає майже вся країна (наприклад, «Не дай русскому») та ще багато інших.

Запрошуємо вас взяти участь у цій унікальній події.

Організатори просять усіх охочих реєструватись онлайн – за допомогою веб-форми, яка доступна за посиланням: https://docs.google.com/forms/d/1zsDoaKDljKRBYyZfLCKA_7w50WE7ZAQmLiY9kx_W7IQ/viewform.

Підтвердження участі буде надіслано відібраним учасникам до 11 квітня, 18:00.

«День інновацій у медіа» сфокусований, в першу чергу, на потреби журналістів та редакторів регіональних ЗМІ. Але взяти участь у ньому можуть усі бажаючі.

Відібраним учасникам (які отримають підтвердження участі від організаторів електронною поштою), спільна програма Європейського Союзу та Ради Європи «Зміцнення інформаційного суспільства в Україні» відшкодує вартість проїзду поїздом (класу купе або плацкарт, Інтерсіті – 2-й клас), міжміським автобусом або маршруткою при наявності квитка з зазначеною вартістю. Для відшкодування квитків учасникам потрібно буде віддати представнику конференц-компанії квиток до Києва і ксерокопію зворотного квитка.

За детальною інформацією звертайтеся до Ольги Сергієнко, менеджера з сервісу УАВПП, [email protected], 044-425-58-21; 050 4153424.



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Вчера поздно вечером враг атаковал многострадальный Харьков. Также в 7 часов утра были нанесені ракетные ударі по Одессе и предместью города Сумы

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.