У Києві викрито підпільне казино

prok riev new

 
В ході спільної операції прокуратури м. Києва та столичної міліції затримано п’ятьох осіб, причетних до організації діяльності нелегального грального закладу. Встановлено, що підпільний ігровий зал функціонував з березня поточного року та був розташований в одному з приватних будинків на території столиці. Про це «Конфліктам і законам» повідомили у прес-службі прокуратури Києва.


Організаторами виявилися 26-річний мешканець Київської області та 31-річний уродженець АР Крим, які долучили до нелегального бізнесу ще трьох своїх знайомих. Останні виконували у закладі функції менеджерів та круп’є.

Під час проведення обшуків вилучено обладнання, яким користувалися зловмисники, а також грошові кошти у сумі майже 20 тисяч гривень, 2500 доларів США та 10 тис. російських рублів.

Наразі організаторам нелегального бізнесу повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 27, ч. 1 ст. 203-2 (зайняття гральним бізнесом) Кримінального кодексу України. Інших трьох чоловіків підозрюють в співучасті в організації цього злочину.

Досудове розслідування триває. Процесуальне керівництво здійснюється прокуратурою Дніпровського району м. Києва.



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Заява спікера Джонсона нарешті підкріплена його рішучістю винести на голосування 60 мільярдів доларів допомоги від США Україні

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.