У Києві презентували проект спільної дії влади, бізнесу і громадськості «Зробимо разом»

zrobimo razom

 
Столична влада, бізнес та громадськість підписали меморандум про співпрацю в рамках презентованого проекту «Зробимо разом», який покликаний втілювати в життя ініціативи для розвитку і створення комфортного середовища у Києві, зокрема щодо впорядкування територій, благоустрою парків, реконструкції фасадів будівель.


Про це «Конфліктам і законам» повідомили у прес-службі Київського міського голови.

Мер Києва розповів, як декілька років тому висловив бажання за свої власні кошти зробити сучасну огорожу для дерев недалеко від свого будинку. «Але виявилось, що потрібні десятки узгоджень, підтверджень, паперів та місяці очікувань. Це безглуздя, коли замість підтримки ініціатив громади - влада створює зайві ускладнення. Я, як мер, роблю все, щоб усунути бюрократичне засилля», - зазначив Віталій Кличко. І підкреслив, що бар’єрів між владою і бізнесом не повинно бути, щоби соціально відповідальний бізнес долучався до створення комфортного середовища у столиці.

Мер розповів, що сьогодні столична влада впроваджує в життя проекти із благоустрою Києва спільно з бізнесом. Як приклад він назвав реставрацію огорожі Ботанічного саду ім. Фоміна на бульварі Шевченка, де Кличко виступив ініціатором оновлення паркану та звернувся до меценатів за допомогою у фінансуванні робіт. За тиждень кияни вже зможуть побачити відреставровану огорожу Ботсаду.

«Наша мета – зробити Київ максимально комфортним середовищем для життя городян. Прийшов час створити постійно діючу платформу у вигляді проекту «Зробимо разом». Його діяльність буде базуватися на меморандумі, який ми сьогодні підписуємо та залишаємо його відкритим для підписання всіма охочими представниками київського бізнесу. І закликаю і бізнес, і громадськість долучатися до цього проекту. Зробимо разом наше місто комфортним та красивим», - закликав Київський міський голова.

Для контролю за виконанням проекту Меморандум передбачає створення Наглядової ради, яка більш ніж наполовину складатиметься з представників бізнесу та громадськості. Віталій Кличко очолив наглядову раду.



Коментарі

  +0 #1 Олег 25 мая 2015 г., 18:01:56
черги на укладання договорів на послуги від "Київенерго" та "Київводоканал" ніколи не дочекатись!

Дуже просимо зробити реальною змогу оформити договори на послуги від "Київенерго" та "Київводоканал".
Черги "радянські", тобто черги на укладання договорів ніколи не дочекатись!
Ви робите все для того, щоб ми не уклали договори та не змогли платити за електрику та за водопостачання ?
Поставте для укладання договорів ще кілька комп'ютерів та людей в районах (в Голосіївському для цього місць в конторі вистачає). "60 договрів на добу" в районі (Голосіївському) - це дуже мало, договори тепер треба укладати багатьом багатоквартирним будинкам. Займати черги з вечора?
Допоможіть по справедливості!

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Враг продолжает атаковать нашу страну с воздуха различными средствами нападения и в прошедшую ночь применил 13 ударных «шахедов»

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.