Міліція розпочала розслідування за фактом вибуху біля магазину «Рошен» в Оболонському районі Києва

vibuh roshen

 
За попередньою інформацією, спрацював невідомий пристрій. Постраждалих немає. Розпочато кримінальне провадження за статтею кримінального кодексу, яка передбачає відповідальність за хуліганство. Про це повідомляє прес-служба МВС України, передають «Конфлікти і закони».


О 23.11 до чергової частини Оболонського районного управляння  міліції по спецлінії «102» надійшов виклик, що в одному з магазинів в Оболонському районі сталося замкнення кондиціонера, в результаті чого виникла пожежа.

За адресою виклику направили слідчо-оперативні групи районного та Головного управлінь, групу експертів-вибухотехників.

По приїзді на місце пригоди інформація про пожежу та загорання в магазині не підтвердилася.

За попередньою інформацією, біля торгівельного закладу спрацював невідомий вибуховий пристрій. В результаті вибуху в стіні утворився отвір діаметром 60 см. Всередині магазину від ударної хвилі пошкоджено торгові полиці та частину товару. Правоохоронці встановили, що небезпечний предмет був закладений між стіною магазину та кондиціонером, що знаходиться на вулиці.

Також пошкоджено профільну обшивку стіни, частина якої знаходилась на землі поруч з місцем вибуху.

Вилучені на місці події предмети направлені на дослідження до Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру Головного управління МВС України в м. Києві.

Слідчим відділом Оболонського РУ розпочате кримінальне провадження. Попередня правова кваліфікація здійснена за ч.4 статті 296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України.

На даний час проводяться слідчо-оперативні заходи по встановленню осіб, причетних до скоєння даного злочину.



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

За прошедшие сутки боевая активность уменьшилась - на фронте произошло 54 боевых столкновения, враг нанес 8 ракетных и 85 авиационных ударов

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.