Кличко: Якщо власники незаконних газових заправок не погоджуються їх прибирати, впораємося самі

26nezakonni zapravki

 
Київський міський голова Віталій Кличко проінспектував демонтаж незаконної газової заправки на Березняках.


«Сьогодні ми проводимо демонтаж чергового незаконного газового комплексу. Ми не знаємо, наскільки підготовлений персонал, який тут працює, та чи дотримані усі норми безпеки, тому цей об'єкт є потенційно небезпечним. А безпека киян для нас пріоритет. Щоб у столиці не повторилася надзвичайна ситуація, як під Васильковом», - підкреслив мер.

За словами Віталія Кличка, у Києві зараз працюють 380 газових заправок, 200 з яких є незаконними. «Ми спілкуємося з власниками, щоб вони їх забрали. Якщо не буде ніяких дій, ми самі їх демонтуємо, щоб не сталося нещасного випадку та не постраждали люди, - наголосив Кличко. - Я розумію емоції, які є і у власників МАФів і у власників заправок. Але ми повинні працювати виключно в правовому полі. Оформлюйте документи, дотримуйтеся норм, інакше ми будемо демонтувати заправки».

Кличко також зобов'язав комунальні служби попереджувати власників про демонтаж, щоб дати можливість прибрати обладнання самостійно. «Ми даємо можливість демонтувати заправки самостійно, якщо потрібно – допоможемо технікою. Якщо ж буде відмова, впораємося самі. Безладу в столиці не буде!» - наголосив міський голова.

Після спілкування з мером, власниця заправки погодилася самостійно демонтувати обладнання та викликала евакуатор. Рятувальники викачали газ та заповнили цистерну азотом, після чого завантажили її на платформу.

Як заявив начальник управління з надзвичайних ситуацій КМДА Роман Ткачук, це вже дев’ята незаконна заправка, яку демонтували у Києві. «Усі підприємці, які займаються подібним бізнесом, повинні мати усі без виключення дозвільні документи. Заправка повинна бути в реєстрі Держохоронпраці як потенційно небезпечний об’єкт. Місто має про неї знати, щоб відповідно реагувати на надзвичайні випадки», - зазначив він.



Коментарі

  +0 #1 Miker 26 июн. 2015 г., 16:49:58
"Після спілкування з мером, власниця заправки погодилася самостійно демонтувати обладнання та викликала евакуатор. Рятувальники викачали газ та заповнили цистерну азотом, після чого завантажили її на платформу"
А для чого писать м"яко кажучи неправду?.Три години чекали "журналістів"
А потім дозволили забрати модуль. Я там був 9-00 до12-20

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Вчера поздно вечером враг атаковал многострадальный Харьков. Также в 7 часов утра были нанесені ракетные ударі по Одессе и предместью города Сумы

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.