Перед посольством РФ в Києві спалили російський прапор (ФОТО)

prap ros4

 
24 серпня російські політичні біженці, за підтримки Чорного Комітету та Комітету Визволення Політв'язнів, провели пікетування посольства РФ, в ході якого було спалено прапор цієї країни-окупанта. Про це «Конфліктам і законам» повідомили у прес-службі Чорного Комітету.


Саме в цей день, в день Незалежності України, народився російський політв'язень, поет та письменник Борис Стомахін. Він зараз відбуває 7-річний термін ув'язнення, а перед цим відбув 5-річний термін за свої статті та жорстку проукраїнську позицію.

Пікетувальники розгорнули портрети Стомахіна, плакат «Смерть Росії!» та прапор вільної Ічкерії.

Як зазначили в своєму виступі росіяни, що вони прагнуть саме смерті цій людиноненависницькій імперії, яка перемолола вже безліч справжніх патріотів та вбиває зараз українців на Донбасі.

«Ми чітко усвідомлюємо, що перемога України можлива лише після загибелі Росії. Тому ми будемо всіма можливими методами знищувати Росію як ззовні, так і зсередини. Наша тактична мета — побудова мережі спротиву, яка буде на території РФ її ж і знищувати», - прокоментував акцію координатор Чорного Комітету Богдан Тицький.

Показово, що перед початком акції до демонстрантів підійшли працівники української міліції і попередили, що спалення прапора РФ є правопорушенням, тому вони не рекомендують цього робити. Але це не стало перешкодою і прапор Росії на завершенні акції був публічно спалений.


prap ros1

prap ros2

prap ros3



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

В ночь на сегодняшний день противник нанес авиационный удар по Украине с применением 3 крылатых ракет и одной противорадиолокационной ракеты

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.