У Києві проведуть інвентаризацію землі і визначать ділянки для торгів

kmda krivo

 
Київську землю хочуть перевірити. Київрада проголосувала за рішення про проведення інвентаризації земель міста Києва. Про це заявив депутат Київради від фракції «УДАР-Солідарність», член земельної комісії Олександр Харченко, повідомили «Конфліктам і законам» у прес-службі партії «УДАР».


«Проектом рішення передбачено розроблення технічної документації з інвентаризації, замовником якої виступає Департамент земельних ресурсів КМДА. Інвентаризація земель Києва необхідна, щоб уточнити або з'ясувати місця розташування об'єктів землеустрою, межі цих об'єктів (без закріплення на місцевості), встановити земельні ділянки, які не використовуються, використовуються нераціонально або використовуються не за цільовим призначенням, а також не у відповідності з дозволеним використанням, отримати інші характеристики земель. А також для виявлення незаконних забудов», - повідомив Харченко.

Крім того, на сесії були визначені 18 земельних ділянок, які виставлять на земельні торги. Це ділянки на вулицях Теодора Драйзера, Пухівській, 1-Б, Червоноткацькій, 8-Б, Народного ополчення, 13, Леваневського, 2-А, Академіка Заболотного (дві ділянки), Ремонтна, 11, Бориспільська, 14, Мілютенка, 19-А , Богатирська, Восьмого Березня, 7-А. А також на проспектах Бажана, Броварському, Перемоги, 135-А, Московському, 8 і 20-А. Також Київрада прийняла рішення про надання статусу скверів двом ділянкам в Оболонському районі: Лайоша Гавро, 9-Е та Оболонському проспекті.



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Вчера поздно вечером враг атаковал многострадальный Харьков. Также в 7 часов утра были нанесені ракетные ударі по Одессе и предместью города Сумы

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.