Співробітницю Київського СІЗО викрито на проституції та збуті наркотиків (ФОТО)

spivrobitnitsa sizo

 
Слідчим управлінням прокуратури міста Києва спільно з оперативними співробітниками СБ України у рамках розслідування кримінального провадження за ознаками злочинів, передбачених ч. 2 ст. 302, ч. 2 ст. 307 КК України, затримано співробітницю Київського слідчого ізолятору та трьох цивільних осіб під час повторного збуту особливо небезпечного наркотичного засобу - метамфетаміну.


По це «Конфліктам і законам» повідомили у прес-службі прокуратури Києва.

Крім того, в ході розслідування встановлено, що співробітниця СІЗО за грошову винагороду надавала послуги інтимного характеру в елітному масажному салоні. Під час надання таких послуг дівчина збувала наркотичні речовини своїм клієнтам. Організатори місця розпусти наразі встановлюються.

На даний час проводяться невідкладні слідчі дії, за результатами яких усім причетним особам буде повідомлено про підозру у вчиненні вищевказаних кримінальних правопорушень.

Досудове розслідування триває.



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

В ночь на сегодняшний день противник нанес авиационный удар по Украине с применением 3 крылатых ракет и одной противорадиолокационной ракеты

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.