У Києві судитимуть шахраїв, які за 20 тис. доларів обіцяли працевлаштування на керівні посади в органи влади

prok kiev new

 
Прокуратурою міста Києва затверджено та скеровано до суду обвинувальний акт стосовно двох аферистів, які за хабар обіцяли сприяння у призначенні на керівні посади в органи державної чи виконавчої влади. Вказаний злочин було викрито та задокументовано працівниками столичної прокуратури спільно з ГУБКОЗ СБ України.


Про це «Конфліктам і законам» повідомили у прес-службі прокуратури Києва.

Встановлено, що зловмисники, поширюючи неправдиву інформацію про нібито наявність у них впливових зв’язків із найвищими посадовими особами держави, а також в одній з обласних держадміністрацій, підбурили громадянина передати їм 20 тис. доларів хабара за вирішення питання про його працевлаштування на посаду радника міністра АПК або голови ОДА.

Підозрюваних затримано одразу після одержання другої частини обумовленої суми у розмірі 10 тис. доларів США. За результатами проведених обшуків у них виявлено та вилучено частину раніше одержаних грошових коштів.

Зловмисникам оголошено про підозру у вчиненні злочинів, передбачених ч. 4 ст. 190, ч.4 ст. 27, ч. 3 ст. 369 Кримінального кодексу України.

Наразі обвинувальний акт передано до Шевченківського райсуду столиці для розгляду по суті.



Коментарі

  +0 #1 LEX A 1 февр. 2016 г., 22:02:26
ДОЛЖНОСТЬ ЗАМА КМДА ИВЧЕНКО КУПИЛ ЗЯТЮ САГАЙДАКУ .
НУ И ЧТО? ВСЕ ЗНАЮТ И МОЛЧАТ В ТРЯПОЧКУ

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Враг продолжает атаковать нашу страну с воздуха различными средствами нападения и в прошедшую ночь применил 13 ударных «шахедов»

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.