За зверненням Кличка Генпрокуратура розпочала розслідування щодо стадіону «Старт»

klichko start

 
За зверненням Київського міського голови Віталія Кличка Генпрокуратура розпочала досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом неналежного виконання службових обов’язків службовими особами регіонального відділення Фонду державного майна України по м. Києву під час виконання умов договору купівлі-продажу стадіону «Старт».


Про це «Конфліктам і законам» повідомили у прес-службі Київського міського голови.

«Я радий, що за нашим зверненням Генпрокуратура розпочала розслідування щодо «Старту». Наприкінці 2015 року ми виграли апеляційний позов проти ТОВ «Голден Хаус», який хотів забудувати легендарний стадіон. Ми добилися того, що стадіон повернули киянам. А тепер одне з важливих завдань – знайти і притягнути до відповідальності винних людей – чиновників, через яких ми ледь не втратили стадіон, які розбазарювали комунальне майно і землю. Я завжди наголошую: боротьба з корупцією повинна мати конкретний результат - щоби люди, які порушили закон, відповідали за законом. Сподіваюсь, найближчим часом у прокуратурі зможуть назвати і притягнути до відповідальності людей, які вчинили правопорушення у випадку зі «Стартом», - зазначив Віталій Кличко.

Як ідеться у відповіді Генеральної прокуратури України на звернення Київського міського голови, до Єдиного реєстру досудових розслідувань 27 січня 2016 року внесено відомості та розпочато досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом неналежного виконання службових обов’язків службовими особами регіонального відділення Фонду державного майна України по м. Києву за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 367 КК України.



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

В ночь на сегодняшний день противник нанес авиационный удар по Украине с применением 3 крылатых ракет и одной противорадиолокационной ракеты

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.