Від учора Київ перестав бути суцільною «наливайкою»

nalivayka

 
Мер Києва Віталій Кличко підписав рішення Київради про заборону продажу алкогольних напоїв в тимчасових спорудах (МАФах). Також Кличко збирається запропонувати депутатами Київради заборонити і продаж алкоголю в магазинах та торгових мережах після 23:00.


Про це «Конфліктам і законам» повідомили у прес-службі Київського місткого голови.

«Я переконаний, що необхідно обмежити реалізацію алкогольних напоїв. Якщо ми піклуємося про здоров’я українців, про атмосферу в суспільстві, то не повинен алкоголь продаватися на кожному розі і цілодобово. Бо це ж неприпустимо, коли розпивають алкогольні напої в парках, у столичних дворах, біля шкіл та на дитячих майданчиках, - наголосив мер. - Багато скарг сьогодні від киян, яких хвилює і погіршення криміногенної ситуації в столиці. Якщо ми хочемо забезпечити порядок і безпеку в місті, зменшити число правопорушень, то повинні вживати жорстких заходів. Київ не повинен перетворюватися на суцільну «наливайку», - підкреслив мер столиці.

Віталій Кличко зазначив, що практика обмеження продажу алкоголю, зокрема в нічний час, ефективно працює в багатьох країнах.



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Враг продолжает атаковать нашу страну с воздуха: двумя баллистическими ракетами Искандер М 16 ударными беспилотниками типа «шахед»

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.