Поліція оголосила у розшук та опублікувала фото підозрюваних у вбивстві водія BlaBlaCar

blablacar

 

Під час розслідування кримінального провадження, відкритого за п.6 ч.2 ст.115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України по факту безвісти зниклого жителя Львова 25-річного Тараса Познякова, правоохоронці встановили двох підозрюваних осіб. Ними виявилися 36-річний Дмитро Голуб, житель Чернівців та 25-річний Луан Кінгісепп, громадянин Росії, які оголошені у державний розшук.

Про це повідомляє прес-служба ГУ НП в Київській області, передають «Конфлікти і закони».

Встановлено, що 4 квітня Тарас Позняков на власному авто «Ауді А-6» виїхав зі Львова до столиці. По дорозі погодився підвезти до Києва двох осіб, які представилися учасниками АТО, але до міста він не доїхав і зник разом зі своїм автомобілем. На даний час його місцезнаходження невідоме.

Під час проведення  оперативно-розшукових заходів працівники поліції встановили, що до скоєння умисного вбивства з метою заволодіння автомобілем «Ауді А-6» можуть бути причетні дві особи.

Голуб Дмитро Вікторович, 18.11.1979 року народження, позивний «Тоф», уродженець Російської Федерації, житель м. Чернівці, який перебуває у розшуку за пограбування.

blablacar1

Кінгісепп Луан Миколайович, 23.03.1991 року народження, позивний «Лука», уродженець та громадянин Російської Федерації, житель м. Макіївка, Донецької області.

blablacar2

Розшукувані особи можуть переховуватись у зоні АТО. Вони добре володіють вогнепальною і холодною зброєю, навиками рукопашного бою, можуть бути озброєними та небезпечними.

Всім, кому відоме місцеперебування підозрюваних осіб, просимо повідомляти за номерами телефонів: (044) 271-63-64, (044) 271-60-02, 097-225-60-90, або 102. Грошова винагорода та анонімність гарантуються, повідомляє відділу комунікації ГУ НП в Київській області.



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

В ночь на сегодняшний день противник нанес авиационный удар по Украине с применением 3 крылатых ракет и одной противорадиолокационной ракеты

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.