Столичні правоохоронці затримали росіянина, підозрюваного у вбивстві швачки

shvachka1

 
Громадянин Росії порізав ножем шию жінки, а потім кілька разів вдарив молотком по голові. За попередньою інформацією, чоловік відсидів 10 років за вбивство, а нещодавно, з його слів, вбив свою дружину. Після злочину з чужими документами попрямував до нашої держави.


Про це повідомляє прес-служба ГУ Націполіції Києва, передають «Конфлікти і закони».

Близько опівдня мертву жінку на робочому місці виявив клієнт. За годину до цього вони домовилися про зустріч. Людина приїхала до ательє, але на дзвінок ніхто не відповів. Вхідні двері виявилися незачиненими, а жінка вже була мертвою.

shvachka2

shvachka3

Слідчо-оперативна група Шевченківського управління поліції ретельно обстежила місце скоєння злочину. Слідчі розпочали кримінальне провадження за ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України.

За тиждень у результаті оперативно-розшукових заходів працівники карного розшуку затримали 53-річного жителя Волгоградської області, який обґрунтовано підозрюється у вчиненні тяжкого злочину. Чоловік розповів правоохоронцям, як усе сталося: він нібито невдало пожартував, на що жінка пригрозила молотком зі словами: «Вижену». Зловмисник схопив ножиці і вдарив її у шию. Коли потерпіла впала, кілька разів вдарив її молотком і залишив приміщення.

Встановлено, що 42-річна уродженка Черкас в орендованій квартирі у столиці відкрила ательє. Через роботу на початку травня вона познайомилася із 53-річним чоловіком, який називався військовим. Між ними виникла симпатія.

Як повідомив начальник Шевченківського управління поліції Герман Приступа, на цей час правоохоронцям відомо, що росіянин провів 10 років за гратами за вбивство. За його словами, у квітні у Росії він вбив ударом ножа у серце свою дружину, а потім із документами її брата подався до України.

Всю цю інформацію, а також причини та обставини вчинення тяжкого злочину, працівники поліції перевірять під час слідства.

Чоловіка затримано та заарештовано, - додав Герман Приступа. Згідно із Кримінальним кодексом України, зловмиснику загрожує до 15-ти років позбавлення волі.



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

В ночь на сегодняшний день противник нанес авиационный удар по Украине с применением 3 крылатых ракет и одной противорадиолокационной ракеты

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.