«Під час Маршу рівності поліція спрацювала професійно» - Хатія Деконоідзе

mr1

 
Про це глава Національної поліції України повідомила на брифінгу, що відбувся у Головному управлінні Нацполіції у місті Києві, передають «Конфлікти і закони».


Сьогодні працівники поліції, Нацгвардії та курсанти Національної академії внутрішніх справ забезпечували правопорядок у середмісті столиці. До цього заходу були залучені близько 6000 співробітників органів внутрішніх справ.

Під час зустрічі з журналістами Хатія Деконоідзе зазначила, що марш відбувся без грубих порушень громадського порядку, всі заходи безпеки, превентивна робота, проведені напередодні, дали очікуваний результат, орієнтований на безпеку, правопорядок, свободу слова і мирних зібрань.

- 57 громадян, які вели себе агресивно, були доставлені до управлінь поліції. Правоохоронці встановили їх особи, поспілкувалися, провели профілактичні бесіди. У результаті склали 10 адміністративних протоколів за дрібне хуліганство. Крім того, були групи провокаторів, однак усі їхні спроби були локалізовані. Це - хороша поліцейська практика, - зазначила глава Національної поліції України.

Хатія Деканоідзе подякувала кожному поліцейському за якісно і професійно виконаний службовий обов’язок і додала, що правоохоронці продовжують патрулювати вулиці, аби не допустити конфліктних ситуацій та забезпечити правопорядок під час футбольного матчу у рамках проведення ЄВРО-2016.

mr2

Керівник київської поліції Андрій Крищенко розповів, що доставлених до управлінь поліції громадян уже відпустили.

- Ми констатуємо, що Марш рівності пройшов без грубих порушень правопорядку. Ми не зафіксували жодного повідомлення про серйозні сутички, напади або ж побиття. Але разом із тим після початку ходи отримали повідомлення про замінування бульвару Тараса Шевченка: усі профілактичні заходи були проведені. Нині ситуація в місті – контрольована.

Насамкінець Хатія Деконоідзе подякувала працівникам засобів масової інформації за об’єктивне висвітлення роботи поліцейських.



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Этой ночью рашисты провели 10-часовую «шахедную» атаку по Украине - всего 13 «шахедов» было выпущено противником, все 13 БпЛА сбиты силами ПВО

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.